Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Főleg rockerek véleménye...

Főleg rockerek véleménye érdekelne, vagy mások akik egyik említett stilust se preferálják annyira. Szerintetek melyik az elviselhetőbb? Pörgős latin zene vagy electro/house mixek?

Figyelt kérdés

2014. márc. 23. 15:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
latin
2014. márc. 23. 16:29
 2/11 anonim ***** válasza:
Pörgős latin zene
2014. márc. 23. 17:17
 3/11 A kérdező kommentje:
És miért?:)
2014. márc. 23. 18:38
 4/11 anonim ***** válasza:
elektronikus zenére jól lehet táncolni, bulizni, de szerintem nem lehet olyan érzelmeket kifejezni vele, mint a rock-kal vagy a latin zenével
2014. márc. 23. 18:53
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Latin és miért ügye ismered azt aszót hogy hangszerek!

Vagyis emberek készítették kézzel fogható eszközökkel gitár dob stb,mellesleg sokan a lelküket,érzéseiket is áttudják vinni a zenébe .Nem pedig egy számítógéppel összekotyvasztott lelketlen ákombákom vagyis zaj.

2014. márc. 23. 23:22
 6/11 A kérdező kommentje:
Utolsó teljesen egyetértek veled:)
2014. márc. 24. 15:38
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha kiutál a rocker népség, nekem akkor is az electro szóról a sok sok cyperpunk/cybergoth zenekar mellett a The Prodigy ugrik be...És az egy zseniális banda, szóval én inkább arra szavaznék...(Én stílusilag a kemény metál zenéket szeretem amúgy - screamot nem, annyira még én is kemény vagyok nő létemre...xD)
2014. márc. 25. 16:24
 8/11 anonim ***** válasza:
95%

Hát... az 5. válaszolóval egyetértek, ez az egyik ok, amiérrt inkább latin. A másik okhoz meg egy egyszerű példát mondanék.

Ültünk a barátnőimmel a suli aulájában. A háttérből úgy hallottam, mintha egy egész évfolytam dübörögve rohanna le a hátsó lépcsőn, miközben fura hangokat adnak ki, aztán meg mintha valami fúró-féleséget is hallottam volna. Nem törődtem vele, de mivel még pár perc múlva is hallottam, de sehol nem volt idegbajos évfolyam, rákérdeztem, hogy "mi ez a zaj?". A barátnőm nevetve válaszolta, hogy szerinte a sulirádióból szóló "zenére" hittem azt. És valóban. Szóval ha ilyet akarok hallgatni, akkor felhozom a pincéből a rossz mosógépünket a kávédarálót meg a fúrót, és egyszerre beindítom őket. Bocs, ha valakit esetleg megbántok ezzel, de ezt gondolom.

2014. márc. 26. 21:17
 9/11 anonim ***** válasza:
90%
az elektronikus zenéhez is ugyanúgy ki kell építeni egy "értkelőképességet", mint a jazzhez, a klasszikus zenéhez vagy sok más stílushoz. Az, ami elsőre zajnak hangzik, lehet hogy valójában kiemelkedő művészeti alkotás. Persze az is lehet, hogy tényleg csak elviselhetetlen zörejt hallgattak. A latin zene nem ilyen, az általában elsőre tetszik mindenkinek.
2014. márc. 27. 17:44
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Rocker vagyok, és nekem a pörgős latin zene. Azért, mert dallamosabb, és mert spanyolul tanulok, és jó nyelvgyakorlásnak.
2014. jún. 8. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!