Főleg rockerek véleménye érdekelne, vagy mások akik egyik említett stilust se preferálják annyira. Szerintetek melyik az elviselhetőbb? Pörgős latin zene vagy electro/house mixek?
Latin és miért ügye ismered azt aszót hogy hangszerek!
Vagyis emberek készítették kézzel fogható eszközökkel gitár dob stb,mellesleg sokan a lelküket,érzéseiket is áttudják vinni a zenébe .Nem pedig egy számítógéppel összekotyvasztott lelketlen ákombákom vagyis zaj.
Hát... az 5. válaszolóval egyetértek, ez az egyik ok, amiérrt inkább latin. A másik okhoz meg egy egyszerű példát mondanék.
Ültünk a barátnőimmel a suli aulájában. A háttérből úgy hallottam, mintha egy egész évfolytam dübörögve rohanna le a hátsó lépcsőn, miközben fura hangokat adnak ki, aztán meg mintha valami fúró-féleséget is hallottam volna. Nem törődtem vele, de mivel még pár perc múlva is hallottam, de sehol nem volt idegbajos évfolyam, rákérdeztem, hogy "mi ez a zaj?". A barátnőm nevetve válaszolta, hogy szerinte a sulirádióból szóló "zenére" hittem azt. És valóban. Szóval ha ilyet akarok hallgatni, akkor felhozom a pincéből a rossz mosógépünket a kávédarálót meg a fúrót, és egyszerre beindítom őket. Bocs, ha valakit esetleg megbántok ezzel, de ezt gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!