Nagy rockerek, mikor lesz pl. AC/DC-től koncert vagy egyéb más bandától?
Figyelt kérdés
.. Magyarországon pl. RHCP, Guns N' Roses..2013. okt. 28. 14:26
1/10 anonim válasza:
december közepén (17 vagy 18, már nemtom) Lordi koncert Pesten
2/10 anonim válasza:
3/10 anonim válasza:
Ami még érdekes lehet
DEEP PURPLE - 2014. február 17. - Bp., Papp László Sportaréna
2-es voltam
4/10 anonim válasza:
Nickelback 2013 Nov 8 Papp László Sportaréna
5/10 anonim válasza:
Gerendai Károly mondta, hogy szívesen lekötnék mostanában a RHCP-t egy koncertre.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi :))
2013. nov. 15. 20:06
7/10 A kérdező kommentje:
Utolsó ez igaz?:D
2013. nov. 15. 20:07
8/10 anonim válasza:
Gunst ne várjál, halál rosszak ezzel a felállással, ingyen sem érné meg elmenni.
Am az a nagy helyzet, hogy minen nagy banda nemrég volt ( Rammstein mondjuk ők visszatérőek, slash, Black Sabbath, Stones, AC/DC,Kiss)
Slash esélyes h jön 2014-ben
9/10 anonim válasza:
Én vagyok az 5-ös. Népszabadság Online-on olvastam. Nem azt mondta, hogy konkrétan, hanem mindenféle bandákról kérdezgették, hogy őt meg őt miért nem hívják a Szigetre, és azt mondta, hogy akkor inkább RHCP-t vagy (már nem emlékszem mit) hívnának, és ezeken gondolkodnak is. Csak legutóbb elég gyéren sikerólt a sziget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!