Sicuka97 kérdése:
Mikor lesz bármi ujdonság az AC DC felől?
Figyelt kérdés
kedvenc együttesem kis korom óta imádom őket nagyon nagyon szeretnék eljutni egy koncertjükre de félek, hogy már túlkéső, Folyamatosan nézem a fan - oldalakat, interjúkat de sehol nem találok információt arról, hogy valami újdonság következne. Kérleeeek bárki tud bármit róluk írjon!2013. okt. 27. 23:56
1/3 anonim válasza:
Engem is nagyon érdekelne :( Remélem kapsz választ, amit én is látni fogok, mert nagyon szeretnék elmenni egy koncertjükre :)
2/3 anonim válasza:
Ez idén áprilisi cikk. Ez szerint az új lemezzel sehogy sem állnak és jövőre szinte biztos nem lesz belőle semmi.
Turnéról én sem találtam semmi hírt.
Sajna az általában egy új lemez promotálása kapcsán szokott beindulni, most meg erről szó sincs
3/3 anonim válasza:
Nem tudom,hogy aktuális-e még de...: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!