Vannak itt még rajtam kívül Martin Garrix vagy Avicii rajongók?
És ki nem szarja le? Alesso pl. 100x jobb számokat csinál, még sincs a toplistákon. Deadmau5 konkrétan kigúnyolta az animals-t, amikor lejátszotta az egyik remake-jét a számnak az ultrán( http://www.youtube.com/watch?v=K0zWguEOxac), de gondolom neki sincs ízlése csak nektek, a spinnin facebookjára is már ipari mennyiségbe jönnek azok a kommentek, hogy nem kíváncsiak az emberek az elektronikus zene justin bieberjére, Martinkára, mert hogy a 90% azért hallgatja mert menő, vagy mert bejön a tinilányoknak. Nem a toplistákból(hogy a sok 14 éves mit szed le anyuci pénzén az itunes-ról az iphone-jára) kéne kiindulni, meg a nézettségből, justin biebernek, psynek, nicky minaj-nak, one directionnak (soroljam még?) is több száma ért el milliós nézettséget, mégis egy kalap szar az összes, szóval nem ebből kéne kiindulni, de ez is már csomószor el volt pofázva, nem tudom mit veritek magatokat a nézettségre...
A másik véleményét meg egyáltalán nem kell tiszteletben tartani, ez egy liberális szarság, ha valakinek pozitív véleménye van az állatkínzásról tiszteletben tartjuk?
Sosem értettem, hogy egyesek miért fikázzák egymást, és a másik zenei ízlését. Nem mindegy, hogy ki mit hallgat??? Őszintén. Ha van rá igény, addig csinálják az előadók a zenéket. Ha fut Garrix szekere, az azért van, mert csak nem lehet olyan rossz, ha tömegek millióit mozgatja meg.
Valaki ezt szereti, valaki a rockot. Nem vagyunk egyformák. Az meg, hogy nekiáll itt mindenki a másiknak arcoskodni, nem oszt, nem szoroz, mert az ízlése az marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!