Vannak itt még rajtam kívül Martin Garrix vagy Avicii rajongók?
Figyelt kérdés
Tudtok olyan oldalakat,ahol a személyiségükről,pl.mi a kedvenc színe,filmje,megy egyéb érdekességeket olvashatok?Írni egyenlőre nem tudok nekik,mert nem tudok angolul,majd csak jövőre,hülyeséget meg nem akarok írni...Ti beszéltetek már esetleg Twitteren(vagy esetleg máshol) valamelyikőjükkel?Ha,igen,mit?2014. ápr. 7. 21:11
11/36 anonim válasza:
Én mindkettejüket imádom :DD Épp most keresek róluk jó oldalt/oldalakat :)
12/36 A kérdező kommentje:
Szülinapooooooooooooooos:DD
2014. máj. 14. 22:32
13/36 anonim válasza:
priv. face-t nem követem mert amennyi Martin Garrix van facebookon sose találnám meg xd (csak a hivatalos oldalt követem) amúgy egy oldalon olvastam interjúba :D
14/36 A kérdező kommentje:
Itt az egyik facéja,a másikban csak linkek vannak: [link]
2014. máj. 18. 21:53
15/36 anonim válasza:
köszi :) amúgy amikor megnyitottam, egyből mi jött be? Hola Amigos... jajj olyan cukii :3 (és nem vagyok idióta áá hool?!)
17/36 anonim válasza:
Meg tudnátok mondani hogy meik Martin valódi facebook profilja?
18/36 A kérdező kommentje:
Nemrég nelinkeltem,de azóta nemtudom...megszüntette,vagytitkosította (valami ilyesmi),mert régen a fenti linken meglehetett találni,de azóta csak a kramuprofilokat látom...
2014. aug. 30. 14:09
19/36 anonim válasza:
Ismertek esetleg olyan magyar weboldalt ahol nyomon lehet kovetni az eletet?
20/36 A kérdező kommentje:
Én Facebookon állítottam be hogy kapjak értesítést haposztol,Instagramon,Tweeteren és Ask.fm-en követem: [link]
2014. aug. 31. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!