Vannak itt még rajtam kívül Martin Garrix vagy Avicii rajongók?
Te fogyatékos vagy... Olyan sokat tudsz Avicii-ről, hogy még a nevét se tudod leírni.... egyébként valószínűleg olyan régóta követem Avicii munkásságát, hogy te még 10 éves se lehettél...Láttam még Laidback Luke fórumába írni 2008 környékén amikor még sehol se volt a sikertől, szóval tényleg nem tudok semmit róla, te meg mindent, mert a Hey Brother-t kívülről fújod... úristen...Nem voltam irigy sose a sikereire, csak belátom, hogy most már egy populáris előadó lett mind David Guetta, hogy több buta tinip.csa (mint te) kattintson rá. :) ha Justin Bieberre azt mondom, hogy fos, akkor irigy vagyok rá, hogy nem tudok úgy énekelni mint ő? Hogy lehet valakinek ilyen fogyatékos logikája? De szánalmas vagy istenem....
Vicces vagy, hogy azt hiszed, hogy értesz az elektronikus zenéhez, mert ismered a világ 2 legpopulárisabb EDM arcát akit szarrá játszanak a rádiók. :) Egyébként biztos nem tudok semmit az elektronikus zenéről, de szerintem amikor te még pelenkába szartál mi már cd-n cserélgettük a cubase sx 2.0 verzióját (zeneszerkesztő) meg a "Tiesto in concert" felvételeket.
Amúgy meg tanulj meg írni, mert olyan csapzottan írsz, hogy kínszenvedés olvasni, lehetsz kb. 14 éves, biztos van már nyelvtan órátok.
"igazán nagy művészek"
Na ez kicsapta nálam a biztosítékot. :D Művész volt Munkácsy vagy Bach, de nem ez a 2 tejfölös szájú FL Studio huszár :D Egyébként egy celebnek sincs ask.fm-je, mind kamu, de azért csak írogass annak a valószínűleg valami 30+os 100+kilós egyénnek :D
Ti most tényleg ilyen retardáltak vagytok, vagy csak trollkodtok? Hány évesek vagytok? 12? Ti még sehol se voltatok, amikor én már elektronikus zenét hallgattam, és sehol se lesztek, amikor én még mindig elektronikus zenét fogok hallgatni, mert már valami más lesz a divat ami után mentek. Szóval nyugi, tisztában vagyok ezzel a műfajjal, annyira amennyire te soha a büdös életben nem leszel.
Halláskárosultak meg ti vagytok, csak a botfülű nyomorékok nem hallják már, hogy a spinnin recordson kiadott zenék 90%-a ugyan az a bigroom szar.
És mér megint ez a fogyatékos logika. Miért akarnék én bárkit eltaposni, mert negatív kritikám van felé? Mindenkit imádni kell a világba? Menjetek már a p.csába, komolyan IQ teszthez kéne kötni az internetfelhasználást, hogy ilyen buta tinip.csák ne okoskodhassanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!