Vannak itt még rajtam kívül Martin Garrix vagy Avicii rajongók?
Szia! :)
Én személy szerint mindkettőjüket szeretem de az örök kedvenc Martin, szóval utána szoktam keresgélni. A helyzet viszont az, hogy ugye elég fiatal tehát nem nagyon oszt meg semmit a magánéletéről vagy ilyesmi. Az ilyen alapinformációkkal mint például a sulija, stb.. gondolom képben vagy :)
Beszélgetés... Nem beszéltem vele, hiszen ha írnak neki akkor gondolom rengeteg üzenetet kap és nem valószínű hogy van ideje végig olvasni mindet/minden tweetre válaszolni. De az egyszer biztos hogy tényleg nagyon jó lenne... :D
Hát kétlem hogy túl sokat tudtam segíteni, de ha van valamilyen kérdésed nyugodtan írd és ha tudok válaszolni akkor szívesen segítek :)
(első válaszoló vagyok)
Hát igen... Martinban elég sok minden van, ami meg tudja fogni az embert. De hát kamasz. :) Jellemző rá a vidámság, a rengeteg energia amit belead abba amit csinál, a sok hülyeség :) Kíváncsi lennék 1-2 poénjára xD És hát végső soron még helyes is. :$
Múltkor olvastam egy interjút és ebben kérdezték tőle hogy "What is the best piece of advice you have been given?" És erre azt válaszolta hogy: "The bigger you get, the more haters you get. Don't pay attention to them and do it for the people, who loves your music." Na ez is egy meg
Martinról tudok pár infót ha igaz (mert neten olvastam)
Szóval kedvenc:
-állat: oroszlán, ha állat lenne madár lenne de amúgy minden állatot szeret
-helye Amszterdamban: Club Air
-étel: pizza, steak, sushi
-város ahol járt: Los Angeles
-híres varázsló: Óz xD
-film: Mission Impossible
-szín: fekete
-Eminem szám.: Berzerk
-amit ő csinált zene: Set me free
Egyszer askon kérdeztem tőle és hát válaszolt, de beszélni nem hiszem hogy könnyű mert hát elég elfoglalt gondolom.. :)
Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!