Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Valaki! mikor jön Justin...

Dalmi.~ kérdése:

Valaki! mikor jön Justin Bieber Magyarországra? Annyira IMÁDOOM! <3 És a gyűlölőkra nem vagyok kíváncsi!

Figyelt kérdés
MÉGEGYSZER ELMONDoM CSAK NORMÁLIS VÁLASZOKAT AKAROK ITT LÁTNI!! KÖSZÖNÖM! :)

2014. márc. 17. 15:31
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Jah és 5. válaszoló.

Nincs börtönben.Már ne is haragudjál.Ha utálod mért néznél utána,hogy hol van?Mert keringenek róla ilyen PLETYKÁK!Azaz,valószínüleg jártál valamelyik JB oldalon.Ne is tagadd.Vak nem vagyok.

És te 6-válaszoló.

Aki nem éri el nyelvtanból még az 1%-ok se az ne oktasson már ki.Légyszíves.

Hogy írtad le a nevét? Dzs?Már ne haragudj,de ehez már nemtudok mit hozzá fűzni.SZÁNALOM! ;P

2014. márc. 19. 18:07
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

"Nincs börtönben.Már ne is haragudjál.Ha utálod mért néznél utána,hogy hol van?Mert keringenek róla ilyen PLETYKÁK!Azaz,valószínüleg jártál valamelyik JB oldalon.Ne is tagadd.Vak nem vagyok. "

Milyen JB oldalon.Te nem szoktál Tv nézni,vagy újságot olvasni?

[link]

Még a fókuszba is leadták hogy elkapták ittas és bedrogozott állapotban vezetésért.

Egyébként minden ilyen pénzes magukat felsőbbrendűnek gondoló hülye gyerekeknek aki ittasan belőve versenyezget egy életre elvenném a jogsiját és adnák vagy 20 évet amiért ilyen módon veszélyeztet másokat ,főleg egy lakó negyedben!

De ez mindenhol tipikus ha egy híresség csinál valamit az megússza felfüggesztettel vagy 1-2 évvel mint pl Stohl András is ittasan és bedrogozva halálra gázolt egy biciklist és ő volt az aki hibázott,de megúszta 2 évvel amiből fellebbezés után csak 10 hónapot kapott és ebből is 5 hónapot töltött le.Bezzeg egy sima állampolgárt életfogytigra ítéltek volna ilyenért!

Én ezt nevezem igazságtalanságnak ,hogy a sok köcs.ög hírességet még a törvény is másként kezeli ,mint egy átlagos állampolgárt!

Nem értem miért vagy felháborodva kérdező és minek kell védened ezeket a népművészeti cserépedényeket.

2014. márc. 19. 19:06
 13/22 anonim ***** válasza:

Sőt itt van a híradóban is benne volt a piás,drogos bálványod.

[link]

vagy egy kis köztulajdon rongálásos ügye!Ráadásul nem is az anyaországában!

[link]

2014. márc. 19. 19:32
 14/22 A kérdező kommentje:
Jó az lehet,hogy megtörtént de attól nincs börtönben!Ő meg ezt írta!És én csak annyit mondtam,hogy nincs börtönben.És egyébként a rongálásáról is hallottam,de a kárt ki is fizette,ezért már ezt el is foglyák felejteni! És az is Idegesít,hogy hiába irtam ki,hogy utálókra nem vagyok kíváncsi,meg azt,hogy aki nem tud válaszolni a kérdésemre az ne is írjon! Ti csak azért sem válaszoltatok,jött 10 válaszom,és mindegyikőtök csak engem vagy JB-t tudta szidni.Szóval mielőtt kritizáktok másokat,nézzetek tükörbe.Köszönöm! :P
2014. márc. 21. 14:29
 15/22 A kérdező kommentje:
Jah bocs én egy másik rongálására gondoltam.DE! nem értem,Nem Justin az egyetlen aki grafititik!! SŐT!Rengetegen vannak.Őket is lelehetne tartózni! PFF :P
2014. márc. 21. 14:34
 16/22 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! ÉN voltam az, aki dzs-vel írta a nevét. Sajnálom, ha nem tűnik föl, hogy ez gúny. És sajnos azt is el kell árulnom, hogy nem a 6., hanem a 7. válaszoló voltam.
2014. márc. 21. 17:30
 17/22 anonim ***** válasza:
54%

!"És az is Idegesít,hogy hiába irtam ki,hogy utálókra nem vagyok kíváncsi,meg azt,hogy aki nem tud válaszolni a kérdésemre az ne is írjon! "

Baz.d meg! Én annyit írtam az első válaszomba, hogy majd akkor ha kiengedik a sittről.

Ebben mi volt a kötekedés,gyűlölködés számodra?

Te meg elkezdtél kötözködni velem ,hogy így meg úgy,meg kioktatsz! Holott az ELSŐ válaszomba egy rossz szót nem szóltam arról a bu.zernyákról!

Minek kötöttél belém ,ha nem kötsz belém én egy rossz szót nem írtam volna az imádott bálványodról.Csak mivel elkezdtél szívózni velem ,akkor már kiborult a bili.

Szóval vegyél visszább a nagy arcodból kedves kérdező,és ok nélkül ne kössél bele másokba!

2014. márc. 21. 18:55
 18/22 A kérdező kommentje:

Látom nem érted!

Én is szintén válaszoltam neked,hogy NINCS BÖRTÖNBEN! Te meg azt írtad. Ami nem igaz!! Ez azt jelenti,hogy nem segítettél! És nem hiszem,hanem tudm,hogy gúnynak szántad! :P És azóta sem kaptam olyan tökéletes választ a kérdésemre! 12 válaszból mindegyikőtök csak kitizált engem,vagy ...!Inkább már nem is írom le a nevét,mert abba is bele fogtok kötni! :P

2014. márc. 22. 06:57
 19/22 anonim ***** válasza:
Hogy is mondják hülye kérdésre hülye válasz :P
2014. márc. 22. 20:10
 20/22 anonim ***** válasza:

"Ha utálod mért néznél utána,hogy hol van?Mert keringenek róla ilyen PLETYKÁK!Azaz,valószínüleg jártál valamelyik JB oldalon.Ne is tagadd.Vak nem vagyok."

Ezzel a pár mondatoddal akasztottad ki nálam a mércét!

Minek kellet beszólnod és lenézően kezelned?

Ha nem szólsz be nem kezdtem volna veled vitatkozni!

Amúgy meg azt sem tudtam ,hogy ennek a jb gyökérnek vannak fórumai mert magasról xarok rá!

2014. márc. 22. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!