Valaki! mikor jön Justin Bieber Magyarországra? Annyira IMÁDOOM! <3 És a gyűlölőkra nem vagyok kíváncsi!
Jah és 5. válaszoló.
Nincs börtönben.Már ne is haragudjál.Ha utálod mért néznél utána,hogy hol van?Mert keringenek róla ilyen PLETYKÁK!Azaz,valószínüleg jártál valamelyik JB oldalon.Ne is tagadd.Vak nem vagyok.
És te 6-válaszoló.
Aki nem éri el nyelvtanból még az 1%-ok se az ne oktasson már ki.Légyszíves.
Hogy írtad le a nevét? Dzs?Már ne haragudj,de ehez már nemtudok mit hozzá fűzni.SZÁNALOM! ;P
"Nincs börtönben.Már ne is haragudjál.Ha utálod mért néznél utána,hogy hol van?Mert keringenek róla ilyen PLETYKÁK!Azaz,valószínüleg jártál valamelyik JB oldalon.Ne is tagadd.Vak nem vagyok. "
Milyen JB oldalon.Te nem szoktál Tv nézni,vagy újságot olvasni?
Még a fókuszba is leadták hogy elkapták ittas és bedrogozott állapotban vezetésért.
Egyébként minden ilyen pénzes magukat felsőbbrendűnek gondoló hülye gyerekeknek aki ittasan belőve versenyezget egy életre elvenném a jogsiját és adnák vagy 20 évet amiért ilyen módon veszélyeztet másokat ,főleg egy lakó negyedben!
De ez mindenhol tipikus ha egy híresség csinál valamit az megússza felfüggesztettel vagy 1-2 évvel mint pl Stohl András is ittasan és bedrogozva halálra gázolt egy biciklist és ő volt az aki hibázott,de megúszta 2 évvel amiből fellebbezés után csak 10 hónapot kapott és ebből is 5 hónapot töltött le.Bezzeg egy sima állampolgárt életfogytigra ítéltek volna ilyenért!
Én ezt nevezem igazságtalanságnak ,hogy a sok köcs.ög hírességet még a törvény is másként kezeli ,mint egy átlagos állampolgárt!
Nem értem miért vagy felháborodva kérdező és minek kell védened ezeket a népművészeti cserépedényeket.
!"És az is Idegesít,hogy hiába irtam ki,hogy utálókra nem vagyok kíváncsi,meg azt,hogy aki nem tud válaszolni a kérdésemre az ne is írjon! "
Baz.d meg! Én annyit írtam az első válaszomba, hogy majd akkor ha kiengedik a sittről.
Ebben mi volt a kötekedés,gyűlölködés számodra?
Te meg elkezdtél kötözködni velem ,hogy így meg úgy,meg kioktatsz! Holott az ELSŐ válaszomba egy rossz szót nem szóltam arról a bu.zernyákról!
Minek kötöttél belém ,ha nem kötsz belém én egy rossz szót nem írtam volna az imádott bálványodról.Csak mivel elkezdtél szívózni velem ,akkor már kiborult a bili.
Szóval vegyél visszább a nagy arcodból kedves kérdező,és ok nélkül ne kössél bele másokba!
Látom nem érted!
Én is szintén válaszoltam neked,hogy NINCS BÖRTÖNBEN! Te meg azt írtad. Ami nem igaz!! Ez azt jelenti,hogy nem segítettél! És nem hiszem,hanem tudm,hogy gúnynak szántad! :P És azóta sem kaptam olyan tökéletes választ a kérdésemre! 12 válaszból mindegyikőtök csak kitizált engem,vagy ...!Inkább már nem is írom le a nevét,mert abba is bele fogtok kötni! :P
"Ha utálod mért néznél utána,hogy hol van?Mert keringenek róla ilyen PLETYKÁK!Azaz,valószínüleg jártál valamelyik JB oldalon.Ne is tagadd.Vak nem vagyok."
Ezzel a pár mondatoddal akasztottad ki nálam a mércét!
Minek kellet beszólnod és lenézően kezelned?
Ha nem szólsz be nem kezdtem volna veled vitatkozni!
Amúgy meg azt sem tudtam ,hogy ennek a jb gyökérnek vannak fórumai mert magasról xarok rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!