Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Valaki! mikor jön Justin...

Dalmi.~ kérdése:

Valaki! mikor jön Justin Bieber Magyarországra? Annyira IMÁDOOM! <3 És a gyűlölőkra nem vagyok kíváncsi!

Figyelt kérdés
MÉGEGYSZER ELMONDoM CSAK NORMÁLIS VÁLASZOKAT AKAROK ITT LÁTNI!! KÖSZÖNÖM! :)

2014. márc. 17. 15:31
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
93%
google: justin bieber tour dates
2014. márc. 17. 15:37
 2/22 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom, hogy miért releváns a kérdés szempontjából, hogy imádod, szerintem ez maximum arra jó, hogy provokálj. A "gyűlölőkra nem vagyok kiváncsi" pedig szintén kizátólag provokációra jó.
2014. márc. 17. 16:08
 3/22 anonim ***** válasza:
91%
akarnia wc-n kell és az akaratom általában JB-t szül...
2014. márc. 17. 16:32
 4/22 A kérdező kommentje:

Az első válaszolónak köszönöm.

A második az mért lenne provokálás,ha megkérem hogy ne írjon az aki nem tud segíteni.Amúgy te se segítettél,így nem értem minek írsz! -.-

3.válaszoló.Ne haragudj de hozzád már nemtudok mit fűzni.Annyira értelmetlen vagy,hogy azt el nem tudom mondani.Nem is irtam semmi olyat, hogy "akarom" így nem értem miből jött az a közvetítés hogy "akarni a wc-n kell" Néha gondolkozz mielőtt írsz! Köszi!

És továbbra várom a válaszokat!!

2014. márc. 17. 20:08
 5/22 anonim ***** válasza:
65%

az egy dolog hogy szereted ezt a szutykot de hogy annyira sügér legyél hogy a saját írásodra sem emlékszel ami caps lock-kal még ki is virítva az már gáz... :D

"MÉGEGYSZER ELMONDoM CSAK NORMÁLIS VÁLASZOKAT ->AKAROK<- ITT LÁTNI!! KÖSZÖNÖM! :)"

a "gyűlölőkra" szóról már ne is beszéljünk.... :D

2014. márc. 17. 20:54
 6/22 anonim ***** válasza:
71%
Majd ha kiengedik a dutyiból :D
2014. márc. 17. 23:40
 7/22 anonim ***** válasza:
67%
Lehet, hogy nem provokálni akar, csak már nem tud hova nyáladzani, ezért írja oda minden mondata után, hogy imádja dzsásztin bíbert. Ha nem privokáció, akkor csak ez az egy értelmes magyarázat...egyébként meg kedves kérdező: google a barátod!
2014. márc. 18. 14:40
 8/22 anonim ***** válasza:
38%
Justinban mégis több szerethető van, mint bennetek.:)
2014. márc. 18. 19:54
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
nem is igazán vágyok a te szeretetedre
2014. márc. 18. 21:25
 10/22 A kérdező kommentje:
Már ne is haragudjatok,de szerintem elég érthetően megmondtam,hogy aki nem tud segíteni az inkább ne komenteljen,és húrrogja le JB-t.Mert ő ezerszer értelmesebb mint ti akármelyikőtök.Úgyhogy,erről ennyit! :P
2014. márc. 19. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!