Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mikor lesz Magyarországon...

Mikor lesz Magyarországon Justin Bieber koncert? Hallottam h megy Magyarországra, ha jól tudom még idén valamikor! Irna vki h mikor lesz pontosan? én nem vagyok magyarországi ezért nem tudom!

Figyelt kérdés
2010. aug. 12. 19:12
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
51%
Én megyek rá. Megdobálom kővel, sörösöveggel, egyébbel.
2010. aug. 12. 19:19
 2/25 A kérdező kommentje:
ne bántsd szegényt!!!! :((((( mikor lesz???? valaki megmondaná normálisan??????????????
2010. aug. 12. 21:21
 3/25 anonim ***** válasza:
47%

Amekkora nagy "sztár" lett abból a kis nyomorékból biztos erről fog majd szólni a BARAVO meg a TV meg a RÁDIÓ meg minden. Szerintem meg fogod tudni időben.

Amugy egyet értek az 1. hozzászólóval. Ha nem lenne hányingerem a képétől és is mennék :)

2010. aug. 12. 21:58
 4/25 anonim válasza:
100%

nah a sok idióta XD

a koncert 2011ben lesz előreláthatólag olyan tavasszal avgy esetleg nyáron, de ez sem biztos. justin hivatalos oldalán is csak az amerikai turné dátumai vannak kinnt. megkérdeztem lengyel attilát is h tud-e valamit a koncertről, csak annyit mondott h semmi biztosat :/ ha van valami fejlemény, akkor még írok^^

(aki nem tudná, lengyel attila a VIVA, az MTV és a Nickelodeon programigazgatója)

2010. aug. 12. 23:54
 5/25 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ, kedves vagy!!!! :)
2010. aug. 13. 07:02
 6/25 anonim ***** válasza:
35%

Csatlakoznék az első válaszolóhoz! :D

http://www.youtube.com/watch?v=vhJVUbvRnVs

http://www.youtube.com/watch?v=slrXBC-3rRU

Mekkora gyökér! XD

2010. aug. 16. 12:53
 7/25 anonim ***** válasza:
45%
Egyetértek az előttem hozzászólóval.Igen,ez a kis r a t y i színvonala!Mindent elintéznek helyette és azt hiszi,hogy elért valamit...ő is el fog tűnni hamar,csak jön mégegy kis r a t y i f o s g o m b ó c:( pl az efron...P u s z t u l j a n a k a kis r o h a d é k o k!
2010. aug. 16. 13:05
 8/25 A kérdező kommentje:
12:53 ez valami trükk nem igazából justint dobálták meg ugye?????
2010. aug. 16. 13:35
 9/25 A kérdező kommentje:
jah azt az ajtósat meg láttam mikor nekiment!!! szegény!
2010. aug. 16. 13:35
 10/25 anonim ***** válasza:
45%

12:53-as vagyok, de igen, tutira megdobták. :) Meg is érdemli.

Az ajtó meghát... elég gáz. Előtte keménykedik, hogy én vagyok a raj gyerek, aztán durr... csodálom h nem kezdett el sírni. :)

2010. aug. 16. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!