Mikor lesz Magyarországon Justin Bieber koncert? Hallottam h megy Magyarországra, ha jól tudom még idén valamikor! Irna vki h mikor lesz pontosan? én nem vagyok magyarországi ezért nem tudom!
Mit kell drágámozni az utolsó hozzá szólót?
Egyébként meg az utolsó hozzászólónak ezerszer jobb hangja van, mint ennek a kis buzeráns gyökérnek. FÉRFIAS HANGJA VAN! EGY FÉRFINEK/FIÚNAK OLYAN HANGJA KELL, HOGY LEGYEN, NEM ILYEN VÉKONY NYIVÁKOLÁS. Ja és onnan tudom, jobb hangú, mert ismerem, és nem egy számát hallottam már. Igenis tehetséges, nem úgy mint ez a lány kinézetű akárki.
"Kedves"(Inkább szánalmas!) kérdező.Megint én vagyok :)
A színvonalad alapján te sem vagy több mint egy 10-12 éves elkényeztetett p i c s a,Azt aláírom,hogy sikeresebb,mert mindent megcsinálnak helyette.Honnan tudod,hogy az ő hangja jobb,ha engem még nem is hallottál?Ebből gondolom,hogy nem vagy több 10-nél.(Legalábbis szellemileg).Útálod a mély hangot?Pedig az a férfias,nem mint beiber nyávogása.Egyáltalán nem tartom magam tehetségesnek,de ezerszer jobb vagyok mint az.Egyáltalán nem arról van szó,hogy "nem tudom elfogadni aki jobb nálam",csak szimplán van ízlésem.Egy kolegám nagy rapper,megy neki a max tisztelet,(ő is felküzdötte magát,nem mint beiber)Tudom,hogy én sosem leszek olyan jó mint ő(Véletlenül se értsd félre,itt nem beiberre gondolok!)és mégis nagyon jól megvagyunk,szóval nem kéne rágalmazni,úgy,hogy nem is tudsz rólam semmit!
Hát, ha nem egy 10-14 éves kislány lennél, akkor a p i c s a szót sem így írod le, hogy pi*csa. :)
Egyébként honnan veszed, hogy előző válaszoló szomszédja lennék, a Julika? XD
Nem tudok mást mondani, csak hogy iszonyat szánalmas vagy. A válaszaiddal csak égeted magad, én a helyedben inkább befognám, hogy ne égjek. Hát, de te tudod...
Egyébként nem, nem a szomszédja vagyok, nem is Julikának hívnak, és nem vagyok már kislány, veled ellentétben. Na de egyszer talán majd te is felnősz.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!