Mikor lesz Magyarországon Justin Bieber koncert? Hallottam h megy Magyarországra, ha jól tudom még idén valamikor! Irna vki h mikor lesz pontosan? én nem vagyok magyarországi ezért nem tudom!
Figyelt kérdés
2010. aug. 12. 19:12
21/25 A kérdező kommentje:
én a rajongóktól kérdeztem hogy mikor lesz a koncert! nem pedig tőled! minek irtok ide ha utáljátok? és nem tom ki az a fax aki irta h ő sikeres, nem hinném, szerintem van valami bandája, akikkel a gyarázsban gyakorolnak és szerintem az csak hobbi!!! pffff
2010. aug. 20. 13:11
22/25 anonim válasza:
Most láttam az előző válaszod...
1,Pont azt mondtam,hogy nem vagyok sikeres
2,Nem garázs bandám van,nem rocker vagyok,rapper.(solo-ban és csapatban is rappelek)
3,Nem hobbiból csinálom.
4,SZ: Amit mi csinálunk szakma
I: Az irígyek húzzanak a f@szba
A:A jelszó legyen alázat,
Szégyen és gyalázat,így adod el a hazádat!
Neked szól ez a SZ.I.A....:)
23/25 A kérdező kommentje:
lebuktam! nem vok 16 éves!!! xD és csak viccből csiniztem! sorry ha ezért febaszódtatok nem az én gondom!!!
2010. aug. 20. 14:49
24/25 anonim válasza:
én szeretem justint spt pedig legszivesebben shotgunnal lelőnném és páros lábbal felnyomnám a h e r é i t a nyakába de az a videó sajnálom persze de B A S Z O T T NAGY! xd egyébk nm is ismeritek ezt a csajt honnan veszitek h p i c s a ink az a h i m r i n g y ó/p i c s a aki ezt mondta rá (sok kis p ö cs irogat ide! ja és 3. v 4. nm tommár hanyadik válaszoló próbállj meg te ilyen sikeres, hires lenni mint ő kiwi vok mire jutsz..;9 sztem kb a suttyótelep f a s z alennél kb :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!