Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ez így hülyeség?

Ez így hülyeség?

Figyelt kérdés

Szerintem azok az emberek akik reppet hallgatnak, azok hallgatják egész nap a zenét. Akik meg minden mást hallgatnak azok meg nem egész nap hallgatják.

Én reppet hallgatok és kevés olyan része van a napnak amikor nincs a fülembe a fülhallgató vagy nem szól mellettem a hangszóró.

Igazából annyira vagyok kíváncsi hogy ez csak az én megfigyelésem-e, hogy a "reppzenehalgatók" hallgatják-e egész nap a zenét vagy mindenki más(szóval ember függő). Vagy ez az egész így ahogy van hülyeség?

2014. márc. 7. 20:26
 1/3 anonim válasza:
Szerintem ember függő, mert például én is reppet hallgatok de nem egész nap, de tesóm nem reppet hallgat és mégis egész nap a fülébe van a fülhallgató
2014. márc. 7. 21:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát akkor nem jött be pedig sokat gondolkodtam rajta
2014. márc. 7. 21:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát, eléggé hülyeség, igen :D Én metált hallgatok, és szinte egész nap. Emberfüggő.
2014. márc. 7. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!