Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek hülyeség lenne...

Szerintetek hülyeség lenne egy kezdőnek /két éve gitározok/ venni egy Fender Classic Player Mustang 65'ös gitárt? .

Figyelt kérdés

Eddig egy noname stratocasteren játszottam, és összejött a pénzem egy elég komoly gitárra. Szerintetek megérne kb

250. 000 forintot, vagy valami mást nézzek inkább?

2011. dec. 27. 17:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem két év után még korántsem biztos, hogy ez lesz az a gitár, amire később is szükséged van, főleg ha eddig csak egy ratyi stratod volt.

250 ezer forint meg nem kis pénz tanulópénznek...

Szerintem nézelődj körbe a használtpiacon, használtan ennyi pénzért már kapsz olyan gitárt, ami életed végéig kiszolgál, ha meg még sem jön be, nagyobb bukta nélkül eladható...

2011. dec. 27. 18:11
 2/7 anonim ***** válasza:
tényleg, nem az a baj, hogy drága gitárt akarsz venni, (vannak akik írnak olyanokat, hogy kezdőnek nem lehet jó gitárja..:) szóval ez hülyeség), inkább tényleg az a gond, hogy talán még rengeteget változhat a stílusod, ízlésed, és magaddal tolhatsz ki, ha most megveszed, és nem fogod tudni eladni, csak jóval áron alul. nekem pl kb 2év szólógitározás után változott a tetszésem, a superstrato fomámat akkor cseréltem le egy Les Paulra:)
2011. dec. 27. 20:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Jah, én pont fordítva voltam, megőrültem egy LP-ért, vettem egyet (alacsonyabb árkategóriásat), aztán rájöttem, hogy hmm, a hangját imádom, de nem igazán az én világom és egy humbuckeres strato sokkal jobban összepasszol a kezemmel...
2011. dec. 27. 20:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!.valóban lehet hogy a stílusom változik, de ebben nem vagyok biztos.bár még csak 16 vagyok.azért esett erre a választásom mert Nirvanat hallgatok és rendkívül tetszik a hgaja a jaguarnak és a mustangnak
2011. dec. 28. 01:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nah, akkor viszont a 16 évesen, gitározás mellett, hamarosan túl fogsz lépni a Nirvanán, hidd el nekem. :D
2011. dec. 28. 01:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem biztos, én már 10 éve hallgatom, és nem tudom megunni! Amúgy a Mustang szerintem jó választás! Ha nekem ennyi pénzem lenne én is beruháznék egyre, vagy egy Jagstangra :)
2011. dec. 28. 12:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy a fender már nem gyártja a jagstanget.viszont a Kurt Cobain Jaguar is nagyon jó véleményeket kapott máas oldalakon
2011. dec. 28. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!