Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az elektromos gitárról?

Figyelt kérdés

[link]

LTD/ESP V-50 Black

Megéri az árát? Vagy valami hátránya?

2014. márc. 2. 19:38
 1/10 anonim ***** válasza:

Hátránya minden gitárnak van kb. Attól függ ki használja. Nekem pl ez az elekteonika nem jó, rövid a nyaka, és jumbo fret-et sem használok. A testen átmenő húrozás sem az esetem, a műanyag nyeregről és fém hídról nem is beszélve...

ettől füfgetlenül x+1 embernek ez az álom gitár.

kérdés, most milyened van? Ha attól jobb, vedd meg, vagy próbáld ki, hogy milyen egy hangszerboltban.

2014. márc. 2. 20:00
 2/10 anonim ***** válasza:
89%

Rövid a nyaka???

MIhez képest?

És mi bajod a fém híddal? Az elektromos gitárok túlnyomó többségének fém a hídja... neked milyen spéci gitárod van ennél hosszabb nyakkal és nem fém híddal?

2014. márc. 2. 21:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az LTD-ről összességében jó véleményem van, bár az EC sorozatot ismerem csak, de az kiváló nekem. Egyetlen hátránya ami eszembe jut, hogy egy kicsit fejnehéz és ha csak úgy lóg a semmiben akkor lefittyen, de csodálatos rajta játszani.
2014. márc. 2. 21:48
 4/10 anonim ***** válasza:

Igen, nekem rövid a nyaka. Pusztán megszokásból, nekem 3 bunddal több van. Nekem egy átlag gitár nyaka rövid már.

Marha csont nyerget, illetve marhacsont-fekete dió kombinációs hardvereket használok a hangútban, mert sokkal jobb az átviteli karakterisztikája számomra, mint pl a rolleres húrlábnak, vagy az átmenőnek.

A csont jobban rezeg.

2014. márc. 2. 22:05
 5/10 A kérdező kommentje:

És a 85,900 Ft-ot szerintetek megéri? :D

Szerintem ilyen áron elég jó.

2014. márc. 2. 22:20
 6/10 anonim ***** válasza:

egy használtal még jobban jársz

[link]

2014. márc. 3. 06:21
 7/10 anonim ***** válasza:

27 bundos gitár fa/csont híd/húrlábbal? Elég érdekes jószág, gondolom, nem gyári. Az ilyen hosszú nyakúak jó része leginkább shredder gitár, abban meg többnyire FL esetleg hagyományos fix fém híd van.

Mondjuk az ilyen "háttérinformációt" nem árt közölni a kérdezővel, különben félrevezető lehet a vélemény...

2014. márc. 3. 15:27
 8/10 anonim ***** válasza:

Természetesen nem gyári gitár. Nekem gyári gitár nekem mégegyszer az életben nem kéne maximum falra dísznek...(nagyon maximum egy gretsch duo jet, mert szép)

Ami boltból származik hozzá: húr, 500k-s potméter, maguk az érintők, hangolókulcs. Minden más, a hangszedőtől a potméter gombjáig kézzel készült a gitárra, ahogy maga a gitár is.

Természetesen azért írtam, hogy minden gitárnak van előnye és hátránya, illetve, hogy NEKEM nem lenne jó a fent linkelt gitár, mert ez tény. De az én gitárom is kb x plusz egy millió embernek nem lenne jó, mert szokatlan hosszú nyaka van, nincs berakása, nincs tremoló és a többi és a többi.

Igazából erre a kérdésre(és minden ehhez hasonló kérdésre) nem lehet jó választ adni.

Mert ahány ember, annyi féle vélemény lesz.

2014. márc. 3. 20:14
 9/10 anonim ***** válasza:

Kezdővagy?? mert akkor nem ajánlanám

meg a V alakú gitárokkal az a baj hogy ha az öladbe tartod gyakran le csúszik az öledböl

2014. márc. 28. 14:37
 10/10 anonim ***** válasza:

8-as, esetleg tudnál róla képet küldeni, meg bővebb leírást és hogy ki készítette? Érdekes hangszer lehet, nagyon kíváncsi lettem rá.

Szívesen felraknám a gitárblogra, főleg, ha magyar munka.

2014. márc. 28. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!