Miért fikázzák sokan a Rap-et? :O
16 éves lány vagyok és szinte csap Rap-et hallgatok.
Ha valaki meghallja elkezdi fikázni ,
ha valaki meghall egy komolyabb szövegű Rap-et rögtön lefikázza.
Mint pl ezt :
http://www.youtube.com/watch?v=sGJPC71kzF0
Nem értem miért fikázzák , érteni kéne a szövegét és vágni mi a téma .
Szerintetek miért fikázzák ilyen sokan a rap-et ?
Ha valaki a dallamos zenét és a szép énekhangot keresi, akkor valószínűleg nem fogja a rap-et szeretni. Én sem szeretem úgy általában. De nem is kell mindenkinek ugyanazt a stílust szeretnie, hiszen különbözőek az ízlések, különbözőek az igények, mindenki másként látja a világot és más értékeket tart szépnek. Ez jó így.
Téged pedig ne zavarjon, hogy másoknak nem tetszik az, amit hallgatsz. Ha te ezt kedveled, hallgasd nyugodtan. Biztosan találsz benne olyan mondanivalót, értéket, amely rád pozitív hatással van.
Azért, mert sokszor mint előttem írták semmi komoly nincs benne.
Nagyon ritka a jól sikerült rap szöveg. Valami nagyon komolyat akarnak írni sokszor, és egy nagy semmi lesz belőle.
Én nem mondom, nehéz, de az nem kifogás a rosszra.
Amúgy meg az hogy kinek mi tetszik, és mi nem, teljesen magánügy. Azt hallgass, ami tetszik.
én azért nem szeretem, mert egy csomónak ilyen befordult szövege van, eljátszák a nagy világfájdalmat, közben meg egy csomónak ki van nyalva a segge
meg amúgy a rockot nem fikázzák sokan? minden műfajt szid valaki, szal ennyi:D
15:16 válaszoló , de a divat Rapereket nézd.
Hanem pl a magyarokat akik tényleg a semmiből kezdték , azután nyomd ezt a 12 golyót a fejbe szöveget.
Mitől komoly ennek a számnak a szövege, kicsi csíra?
Attól, hogy az illető kiakad azon, hogy merik lekapcsolni a rendőrök, amiért graffitizik, tizenévesen iszik, drogozik? Már jó, hogy nem a rendőr a hibás... Pedig az igen tisztelt úriember ilyeneket mond. "Azért jöttem, hogy gyűlöljek." Gratulálok, felnőttes gondolkodásmódra és komoly élettapasztalatokra vall. Mélyről indult? Én is, mégsem lettem köztörvényes bűnöző. Valaki kényszeríti arra, hogy rongáljon, garázdálkodjon, drogozzon? Nem.
Szegény kicsi csíra itt sír a kb. 18 évével, hogy milyen szar az élete, holott másnak sem jobb, csak éppen ezt más emberek nem hangoztatják, és nem érzik kötelességüknek, hogy emiatt bűnöző életmódot folytassanak.
Persze ha nagyobb leszel, akkor rájössz, hogy ez az egész nem több puszta meddő nyavalygásnál. A rap nem zene, a szövegek nem közvetítenek értékeket, csak egy tizenéves sírását... Persze 16 évesen nem várhatja el az ember, hogy komoly és kiforrott ízlésed legyen, illetve képes legyél megkülönböztetni a komoly dolgokat a komolykodóktól.
Ha végig hallgattad akkor csak levágtad , hogy miért csinálja ezeket .
-- Itt a lényeg --
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!