Ti milyen zenét hallgattok?
Figyelt kérdés
:) csak egy kis közvéleménykutatás ;) Ha gondoljátok én is leírom, hogy én mit hallgatok, de előbb ti :D írjatok előadókat, műfajt, bármit :)2014. febr. 15. 08:20
21/33 anonim válasza:
Rammstein,Korpiklaani,Metallica,Voivod,Black Sabath,Moonspell,Ac/Dc,Nightwish,Purple Nail,Marilyn Manson,Manowar,Lordi,System of a Down,Powerwolf,Rob Zombie,Ossian,Dimmu Borgir,Cradle of filith,Childern of Bodom,Dethklok
22/33 A kérdező kommentje:
Egyre inkább úgy érzem, hogy gyűlnek a rockerek xD
2014. febr. 16. 11:41
23/33 anonim válasza:
Ez általában így szokott lenni az ilyen kérdéseknél, a válaszadók 95%-a rocker szokott lenni:D Na nem mintha ez baj volna, csak egy megfigyelés:)
24/33 anonim válasza:
Tankcsapda, Korn,Depresszió, Leander rising, Green Day, Guns N' Roses
25/33 anonim válasza:
paramore, fall out boy, my chemical romance, green day, 30 second to mars, asking alexandria, evanescene
13/L
26/33 anonim válasza:
Lana Del Rey, Lady Gaga. A repet vagy mit ki nem állhatom meg a a rockot sem bírom. Még a Klasszikus zenét sem vettem meg. röviden ennyi
27/33 A kérdező kommentje:
Utolsó! Te csak két előadótól hallgatsz zenét?
2014. febr. 24. 13:38
28/33 anonim válasza:
10 éves koromtól kezdve Prodigy, aztán jött a metál korszak, 12 évesen Slipknot, Manson, Korn 14 évesen Bullet for my Valentine, A7X, aztán jött a durvulás deathmetal/deathcore/metalcore zenékkel. Közben bejött a drum n bass, később a dubstep is olyan 2008-9 körül még amikor gyerek cipőben járt. Utána környezetem hatására elkezdtem megkedvelni a house/electrohouse/fidget stílusokat, utána moombah most meg trap. Ezekből mindet hallgatom, szóval senki nem mondhatja, hogy "elkorcsosultam" pusztán változnak az idők. :)
29/33 anonim válasza:
Magyar rapet:NKS,Siska,Barbárfivérek,Beerseewalk,Hősök
30/33 anonim válasza:
Én inkább pop és electro zenéket hallgatok.
Pl.
Pop: One Direction, The Vamps, Justin Bieber, Big Time Rush......
Electro: Avicii,Martin Garrix, Calvin Harris, Tiesto, Armin van Buuren, Hardwell, Hardway, Alesso.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!