Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ti milyen zenét hallgattok?

Ti milyen zenét hallgattok?

Figyelt kérdés
:) csak egy kis közvéleménykutatás ;) Ha gondoljátok én is leírom, hogy én mit hallgatok, de előbb ti :D írjatok előadókat, műfajt, bármit :)

2014. febr. 15. 08:20
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Ahogy óhajtod :D
2014. febr. 15. 16:59
 12/33 anonim ***** válasza:

Metalhead... annyira nem szeretem ezt a kifejezést :D

Én főleg rockot, metált és punkot hallgatok (ilyen sorrendben), de mostanában eléggé rákaptam a rappre.

Linkin Park, Hollywood Undead, Three Days Grace, Rise Against, Bullet For My Valentine, My Chemical Romance, Offspring, Green Day, Sum 41, Asking Alexandria, Dimmu Borgir, Tankcsapda, 30 Seconds To Mars, Fall Out Boy, Fish, Fort Minor, Barbárfivérek, Animal Cannibals

Még valamit szeretnék leírni. Valahogyan modt hogy rákaptam a rappre, kicsit változott a gondolkodásom. Nem szeretem az ilyeneket, hogy metalhead vagyok, emos, jajdenagyrockervagyok stb... Eddig sem mondtam, hogy az vagyok, csak most kicsit kezd idegesíteni ez a besorolásdi :D Ugyanakkor a rappet pedig nem tudom komolyan venni, főleg a magyart nem, nem tudnám ezt az életstílust felvenni, mert egyszerűen elkezdek nevetni azokon, akik ezt a zenét komolyan veszik. Nekem a rock az igazi :)

15/L

2014. febr. 15. 18:07
 13/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :) én pop zenét hallgatok legtöbbet. Néha rappet (Eminem, Macklemore), és néha rockot, de nem azt a nagyon kemény rockot (pl nagy kedvencem Fall Out boy)! :)

Azt nem írom le inkább, hogy milyen pop előadókat hallgatok, mert a sok rocker megkövezne xD

2014. febr. 15. 20:24
 14/33 A kérdező kommentje:

Egyébként uccsonak üzenem, hogy én sem szeretem annyira ezeket a kifejezéseket, de végülis ma már ez is a zene része: mindenki akar egy táborba tartozni :)

*azt még kihagytam, hogy a DJ zenét is.nagyon szeretem :)

2014. febr. 15. 20:27
 15/33 sándorjános ***** válasza:
100%

6/14 vagyok. Azért azt megjegyezném, hogy a zenestílusok is mind aktuálisak. Én speciel rockon, metálon nőttem fel, míg osztálytársaim mind rappet, popot hallgattak. Aztán jött az, hogy megkedveltem a rappet (Eminem, Hollywood Undead). A popzenét is megszerettem, de csak azokat, akik valami újat hoznak, amit nem 100x hallott sémák alapján nap mint nap a rádióból nyomnak. Az új osztályom rendkívül kreatív, "felnyitották a szemem". Előbb utóbb szerintem mindenki rájön, hogy igazán jó zene létezik, csak a stílusok békiói mindenkit elvakítanak. Holott egy stílus elsajátítása nem cél, hanem a kifejezéshez szolgáló eszköz. Újabban nem zenéket keresek, hanem kiváltott hatásokat az elmében, olyat, ami az érzelmekben segít elmélyülni, kizökkenti a sematikus gondolkodást, szines és változatos, exotikus mert újat hoz számomra. A legjobban fejleszthető zenestílusok tetszenek meg, mert azokon mindig friss az anyag, újabb és újabb dolgok épülnek rá.

Hogy mire gondolok:

http://www.youtube.com/watch?v=UhjG47gtMCo

http://www.youtube.com/watch?v=bTqUaeDL0pk

http://www.youtube.com/watch?v=IddDWBpkzYg

http://www.youtube.com/watch?v=ugTtsJLOuOc

2014. febr. 15. 22:16
 16/33 anonim ***** válasza:

Tankcsapda, Depresszió, Road, Asking Alexandria, Disturbed, Slipknot, Avanged Sevenfold, AC/DC, Metallica, Nirvana.

14/F

2014. febr. 15. 22:23
 17/33 anonim ***** válasza:

Rap: Eminem, 2Pac, Ice Cube, Snoop Dogg, Tyler The Creator, Earl Sweatshirt, Onyx, NWA, Funkdoobiest, Cypress Hill, Das EFX, Wu-Tang Clan, Mobb Deep, Nas, The Firm, Dr. Dre, Nine, Eazy-E, BG K.O. & Dresta, Tha Dogg Pound, Kendrick Lamar, Xzibit, Mos Def, Gang Starr, Joey Badass

Trip Hop: Gorillaz, Massive Attack, Zero 7

Jazz( főleg fusion): Grover Washington Jr., Herbie Hancock, Cannonball Addrely, Bill Withers

Funky/Soul: James Brown, Isaac Hayes, Funkadelic, The Fatback Band, Ronnie Hudson, Booker T. & the MG's, Lafayette Afro Rock Band, Donny Hathaway, Kool & the Gang

Blues: Lee Dorsey más nem jut eszembe :D

18/F

2014. febr. 15. 22:26
 18/33 anonim ***** válasza:
#1 vagyok :) annyira tudtam,h le fognak cs*szni a metalhead-ért XD de én ezt csak azért mondtam,mert én nem igazán hallgatok rockot,illetve elég keveset,metalból meg kb 10-szer többet :)
2014. febr. 16. 08:05
 19/33 A kérdező kommentje:

Nem lecseszés, csak nem tetszik a kifejezés :D

amugy nem rosszak a zenék amiket hallgatsz, tehát tök 8, hogy minek hívod magad ;)

2014. febr. 16. 08:19
 20/33 anonim ***** válasza:

Kérdező, mivel ilyem jófej módon visszonyulsz a rockzene kedvelőihez, hidd el, senki sem kövezne meg :-)

Epica, Within Temptation, Nightwish, Tarja Turunen, Sonic Syndica e, Scar Symmetry, The Unguided, Papa Roach, Silentium, Evanescene, Delain, Xandria, Apocalyptica, Depeche Mode, Amaranthe, Eluveitie, Paramore, Dead By April, Flyleaf, Hollywood Undead, Deuce, Icon For Hire, Imperia, Kamelot, Krypteria, Lacuna Coil, Nemesea, New Years Day, Ravenscry, Serenity, Sirenia, Sonata Arctica, The Dirty Youth, The Nearly Deads, Thirty Seconds To Mars, Visions Of Atlantis, We Are The Fallen

14/l

2014. febr. 16. 10:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!