Ti különböző élethelyzetekben milyen zenét hallgattok? Szomorú, nagyon pörgős, elgondolkodtató stb.
Ha egyedül szeretnék lenni, Jennie Soloját hallgatom.
Ha elvesztettem egy családtagomat, akkor a Blackpink Don't Know What to Do-ját hallgatom, és a BTS Run-t hallgatom.
BTS Run
Ha valaki összetörte a szívemet (család, barát, stb.) akkor a Blackpink Kill This Love-ját hallgatom.
Hogyha már úgy érzem, hogy vége van a szerelmemnek a barátom iránt (igen, volt szerelmem), akkor Rosé Gone-ját hallgatom.
Blackpink Stay (ez ahhoz, hogy nem akarom, hogy elmenjen a családtagom, de elmegy)
Hogyha pörgős hangulatban vagyok a Blackpink-től a Boombayah-t hallgatom, és a DDU-DU DDU-DU-t.
Blackpink DDU-DU DDU-DU
Elgondolkodtatónak azért ezt választottam, mert ez a No More Dream. Nekem már a címe is sokat mond. BTS No More Dream.
Szóval mint látod engem a Blackpink és a BTS nagyon sok dolgon vitt keresztül. Nagyon sok helyzetben segít nekem. Szóval ezért küldtem be csak ilyen dalokat. Ha megtetszett valamelyik dal, és szeretnéd követni őket, akkor még tudok néhány érdekességet mondani róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!