Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ti milyen zenét hallgattok?

Ti milyen zenét hallgattok?

Figyelt kérdés
:) csak egy kis közvéleménykutatás ;) Ha gondoljátok én is leírom, hogy én mit hallgatok, de előbb ti :D írjatok előadókat, műfajt, bármit :)

2014. febr. 15. 08:20
1 2 3 4
 1/33 A kérdező kommentje:
Főként tizenévesek írjanak!!!
2014. febr. 15. 08:23
 2/33 anonim ***** válasza:
100%

Finntroll,Korpiklaani,Ensiferum,Dalriada,Trollfest,Moonsorrow,Tyr,Amon Amarth,Gorgoroth,Bathory,Dimmu Borgir,Children of Bodom,The GazettE,Cinema Bizarre,Romeo Nightingale,Marilyn Manson,Slipknot,Motionless in White,Get Scared,Blessthefall,Atreyu,Fall Out Boy,My Chemical Romance,Paramore,Green Day,AC/DC,30 Seconds To Mars,Snow White's Poson Bite,From Outset Crisis,Blacklisted Me,The Relapse Symphony,Nirvana,Dreams Not Reality,Blood On The Dance Floor,Fit For Rivals,Juliet Simms,Tankcsapda,Monochrome Hearts,Automatic Loveletter,Cafty,Jack Strify,Lindsey Stirling,Anti Fitness Club,Adam Lambert,Yohio,Hanbyul,Led Apple

13/L

2014. febr. 15. 08:47
 3/33 anonim ***** válasza:
100%

2Pac, Eazy-E, Nas, Eminem, South Central Cartel, Wu-Tang Clan, Cypress Hill, Daz Dillinger, DMX, Xzibit, D12, Centro Side, Tkyd, Siska, NKS, Killakikitt, Vészk'járat, DSP, Rhyme Project, Irie Maffia, Furakor, Ketioz

F/16

2014. febr. 15. 09:12
 4/33 A kérdező kommentje:
Na itt egy rocker és egy rapper :D jó ízlésetek van ^^
2014. febr. 15. 09:21
 5/33 Apocalypse. ***** válasza:
100%

Rock/Metal/Hard rock.. és más műfajt is ami jó.

előadó pl: ROAD, Tűzmadár, Powerwolf, Halestorm, Rise Against, Skillet stb.

2014. febr. 15. 10:19
 6/33 sándorjános ***** válasza:
Expreimentális (főként metál, rock, post-rock stílusokban), Absztrakt elektronika, Downtempo, Alternatív rock, Nu-metál, Melódikus deathmetál, Progresszív rock és metál, Nu-Jazz, New Wave rockzenék (Tankcsapda, Nirvana, Depresszió), Reggae és Ska minden leszármazottjával, Autentikus dzsesszes Hip-hop, Pop, Ambient,
2014. febr. 15. 11:08
 7/33 sándorjános ***** válasza:
Uccsó vagyok: 19/f
2014. febr. 15. 11:10
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Általában Rock és J-Rock de a metált is nagyon nagyon szeretem ^-^ (Black Veil Brides, Bullet for my Valentine, Rise Against, One Ok Rock, Nickelback, Metallica, Avanged Sevenfold, Thousand Foor Krutch stb...)
2014. febr. 15. 12:35
 9/33 A kérdező kommentje:
OMG! Tiszta sok itt a rocker xD én ezeknek a zenéknek felét sem ismerem :D
2014. febr. 15. 12:53
 10/33 anonim ***** válasza:
100%
metalhead,ha szabad kérnem :D #1
2014. febr. 15. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!