Squier bullet strat kisseb koncertre jó? Egy laikusnak feltünik hogy kezdő gitár?
Figyelt kérdés
2014. febr. 4. 20:34
11/20 A kérdező kommentje:
nyilván zenélni csak azt kérdeztem hogy jó-e felépésen mivel valahol azt olvastam nem jó
2014. febr. 7. 07:16
12/20 anonim válasza:
Nem is jó, de ha erre futja, akkor nem nagyon van mit tenni.
Ha nem hangolódik nagyon és nem gerjed állandóan, akkor már használható...
13/20 A kérdező kommentje:
akkor szerintem veszek rá új hangolókulcsot
2014. febr. 7. 12:54
14/20 anonim válasza:
Hát nem biztos, hogy megéri 12 ezerért kulcsokat venni egy 20 ezres gitárra...
15/20 anonim válasza:
Itt egy kiváló cikk az elhangolódás okairól.
Amúgy nekem is van egy ilyen, a kérdésben szereplő gitárom és nem igen hangolódik el, pedig nyúzom eleget, bár szétkopva sincsen még.
16/20 anonim válasza:
Ne vegyél rá hangolókulcsokat....
Van egy nagyon egyszerű tény.
Ha egy gitár "nagyon" hangolódik.. valószínűleg 0,000001% esély van rá hogy a hangolókulcs miatt.
Ezt jegyezd meg. :)
17/20 balkalolka válasza:
Mindenképpen vegyél rá legalább egy Ibanez vagy még inkább egy Fender-matricát, különben nem veszik észre hogy ügyes gitáros vagy, lol.
18/20 anonim válasza:
na, kösznönjük az utolsó hozzászólónak. Valaki viccen kívül tényleg így áll hozzá. Mondjuk speciel ez k***.rvagáz..... :)
19/20 A kérdező kommentje:
am mindenkit felpontoztam kivéve utolsó elöttit mert ő nem adott hasznos választ többieknek köszi
2014. febr. 9. 07:52
20/20 anonim válasza:
Erről annyit hogy nekem is van egy bullet koncertre és egy affinity is ami viszont már jó. Kifelé nem lesz gond, mert jól szólnak. Téged fog az őrületbe kergetni ha menet közben hangolgatni kell. Pontatlan a kulcs és enged. Ezt mindenképpen cserélni kell minőségi zárt rendszerűre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!