Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen gitárt ajánlotok...

Herczeg Levente kérdése:

Milyen gitárt ajánlotok Black/Death metálhoz?

Figyelt kérdés

Most kezdenék el elektromos gitározni,eddig basszeroztam 2 évig.

[link]

Ezt néztem ki. De ha tudnátok mást azt megköszönném! Max 35-ért,hisz elsőnek lenne!

2013. dec. 26. 14:40
 1/6 A kérdező kommentje:
hasonlókat szeretnék majd nyomni,csak ugyebár először gitár kéne hozzá. https://www.youtube.com/watch?v=7oVEoyrlGCU
2013. dec. 26. 15:20
 2/6 Apocalypse. ***** válasza:

Hát, ne az alakját nézd, mert attól még nem lesz metálbalta.

Inkább a Jackson és az Ibanez tájékán nézelődj. Csak sajnos ezek többe kerülnek mint 35.

Őszintén szólva 35 ért nem fogsz kapni rendes gitárt semmilyen műfajhoz se. Ha már 2 évig baszusoztál ez se lesz olyan hú de nehéz. Persze más.. de na. Ennyi pénzért max talán... jó amit linkeltél. De hamar rá fogsz jönni, hogy váltani kell.

Inkább spórolj még egy kicsit és vegyél használt hangszert. Bár nemtudom... Lehet szerencséd lesz és sikerül kifognod a legalja gitárok között egy úgy ahogy ép kézláb darabot..

2013. dec. 26. 18:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy eléggé rossz,de black metálhoz nem is kell nagy minőségű hangszer,mert én a régi garázs zenekaros hangzásvilágot szeretném visszahallani! Köszönöm a választ! Ment a zöld kéz! :D
2013. dec. 26. 23:01
 4/6 anonim ***** válasza:
A hangzást befolyásolja a gitár is, de ilyen árkategóriába nemhinném.. ha olyan hangzást akarsz akkor vegyél valami nagyonf*s erősítőt.. Ha rákötsz egy Gibson-t akkor se fog szépen szólni.
2013. dec. 26. 23:38
 5/6 Apocalypse. ***** válasza:
Hát, azért.. A metálhoz is kell gitár. Ez ilyen ... semmilyen féle gitár.
2013. dec. 27. 00:04
 6/6 Beniy ***** válasza:
Ebben a számban azért szól így a gitár, mert erős torzítás van rajta, és nem azért, mert f*s a gitár vagy az erősítő. Amit te ebből kapni fogsz azt zajnak hívják, nem torzításnak.
2013. dec. 27. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!