Milyen elektromos gitárt vegyek?
Figyelt kérdés
Szeretnék vásárolni egy elektromos gitárt nem túl drágán.(40 ezerért kb)
Leginkább rock zenéhez kellene.
Nem vagyok otthon a vásárlásban,eddig csak akusztikus gitárom volt.Ezért szeretnék tanácsot kérni.
Írok pár példa zenekart,akiknek szívesen játszanám a zenéjét,így a hasonló hangzást keresem:
Three days grace,Bullet for my valentine,Good Charlotte,Linkin Park,Sum 41,RED
2013. dec. 1. 18:43
1/3 anonim válasza:
nem tudom, de a válaszokat én is kíváncsian várom
2/3 LeftBehind válasza:
A hasonló hangzáshoz kicsit fel kell tornázni azt az árat és még számolj hozzá egy rohadt jó erősítőt is. 40ezerért max egy fapados stratocastert veszel egy még fapadosabb mini kombóval.
3/3 anonim válasza:
40 ezerből tényleg nem lesz olyan sound-od mint a fent említett bandáké.Ha csak ennyit szánsz rá akkor szerintem egy Squier lehet a legjobb választás.Pontosabban a Squier Bullet Stratocasterek (mert azok vannak kb.ebben az árkategóriában).Esetleg még a Cort x1-es de azokról nem tudok valami sokat......és még ez csak a gitár....az erősítésről még nem is beszéltünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!