Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Most készülök használt gitárt...

Most készülök használt gitárt venni. Mi lenne, ha az átvétel helyét rögtön egy hangszerésznél jelölném ki?

Figyelt kérdés
Nemrég költöztem fel, nincs nálam erősítő, kábel, semmi, és addig már fel sem tudom hozni. A tulaj azt mondta, bráhová elhozza. Eszembe jutott, hogy mi lenne, ha egy hangszerésznél találkoznánk, aki egyúttal meg is nézné (úgyis megnéztném), én pedig kipróbálhatnám?

2013. nov. 27. 00:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mi lenne?
2013. nov. 27. 07:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Hihetetlen amire készülsz, az egész gitáros világra hatással lesz, mindent megváltoztat majd! Kérlek ha megtörtént az átvétel, mindenképp értesíts, egy hosszú interjú után szeretném elkezdeni az „eseményt” feldolgozó könyv megírását, majd elkezdhetünk a megfilmesítésén dolgozni! Tűkön ülve várom visszajelzésed, ebből hülyére gazdagszunk, történelmet fogunk írni!!!
2013. nov. 27. 07:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok:-) Tudjuk milyen gitárról van szó? Mondjuk van azért egy szint, amit érdemes így megoldani.
2013. nov. 27. 08:27
 4/7 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, hogy szokás-e ilyet, nem fog-e hülyének nézni a hangszerész, ha ezzel a kéréssel felhívom? Végül is a legtöbben maguk is foglalkoznak giárok eladásával...
2013. nov. 27. 09:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Ugyan...miért nézne hülyének a hangszerész? Neki fizetni fogsz a szakértésért és valószínűleg minimum egy 'kis beállításért'.
2013. nov. 28. 05:07
 6/7 A kérdező kommentje:

Kötve hiszem, ugyanis megtiltom, hogy bármi beállítást végezzen, hacsak nem muszáj feltétlenül. :)

A szakértelméért elkérheti :D

Amúgy inkább fizetek ezért, minthogy aztán póruljártjak...

2013. nov. 28. 23:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a bundok itt-ott kopottak egy használt gitáron. Ez azt eredményezi, hogy a síkolás, profilírozás elvégzése nélkül nem lehet jól beállítani a hangszert. Ezt megtilthatod ugyan a szakembernek, de akkor meg ne vegyél használt gitárt, ha ezzel nem számoltál előre. Ez kb. 10-15e Ft akár húrral együtt.
2013. nov. 29. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!