Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért ilyen arrogánsak az...

Miért ilyen arrogánsak az Avenged Sevenfold rajongói?

Figyelt kérdés

Előrebocsátom h nem én irkáltam a gyereknek én abszolút tartózkodom az ilyen nyelvezettől de még ha vulgárisan is de meg lett neki mondva a lényeg :D

[link]

Sajnos aki avengedes csak ilyen tapasztalataim voltak vele szemben ahogy fogalmazott a kedves úriember "alul művelt".Miért hiszik azt,hogy az avenged sz*rta a spanyol viaszt?Én dobolok,viszont Synysternél tényleg vannak ezerszer jobb gitárosok,példának egy pár videót:

[link] (tudom nem olyan nagy szóló a Bodomhoz képest de ezt improzta)

Legitározza a fél világot egy kézzel?Gyerekek kérlek,ezt biztos csak Rusty Cooleyra értette :D

http://www.youtube.com/watch?v=mlVXFuE3AwQ

Na de most komolyan :D Synysterrel ugyanazt játszák ma el mint anno Kirk Hammettel.

Nem tudom itt is láttam pár kérdést-nincs kedvem előkeresni mert régiek-hogy az avenged innen-onnan lopott,nos ehhez nem fűznék kommentárt mert nem hallottam még az új albumot de ami a kommentek alatt ment a sevenfoldosok részéről az valami katasztrófa,szinte ugyanaz mint amit az ask.fm-es gyerek művelt.Gyerekek,ne legyetek már ennyire beszűkült látókörűek,nem csak az avenged létezik!

Kérdés alatt lehet ezen tárgyalni,véleményezni,én senkinek a pártján nem állok szóval nem kérek privátban anyázást :D

2014. febr. 1. 14:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
9%

Tapping az egész :D :D :D Az egész szólóban párat pöttyent szinte semmi tapping nincs benne fiacskám :D

Úgy látom megérkeztek a fakezű netgitár virtuózok is akik tizenhatodba eltudnak játszani egy 200 hangos sweep pickinget 12 húron miközben harry pottert olvasnak :D

2014. márc. 18. 19:20
 12/13 anonim ***** válasza:
Jólvan bocs csak az elejét néztem meg... am tényleg nem annyira nehéz
2014. márc. 19. 19:35
 13/13 anonim válasza:
Én A7X fan vagyok, de úgy vélem nem vagyok se pöffeszkedő se bunkó se arrogáns, se semmi... The Westen el doradon játszok Chevrolett55555 névvel, ha akarsz, beszélhetsz ott velem, ha nem hiszed el :) De amúgy szerintem ez egy csöppet rasszizmus. Nem kéne általánosítani. Persze, hogy vannak bunkó, hülye paraszt A7X fanok is. De én konkrétan 4 - ből 1 olyat ismerek.De ha nem hiszed el, mondom the westen elérsz, ha ott akarsz velem beszélni, szívesen bebizonyítom, h nem vagyunk mind ilyenek. :)
2014. okt. 31. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!