Miért ilyen arrogánsak az Avenged Sevenfold rajongói?
Előrebocsátom h nem én irkáltam a gyereknek én abszolút tartózkodom az ilyen nyelvezettől de még ha vulgárisan is de meg lett neki mondva a lényeg :D
Sajnos aki avengedes csak ilyen tapasztalataim voltak vele szemben ahogy fogalmazott a kedves úriember "alul művelt".Miért hiszik azt,hogy az avenged sz*rta a spanyol viaszt?Én dobolok,viszont Synysternél tényleg vannak ezerszer jobb gitárosok,példának egy pár videót:
[link] (tudom nem olyan nagy szóló a Bodomhoz képest de ezt improzta)
Legitározza a fél világot egy kézzel?Gyerekek kérlek,ezt biztos csak Rusty Cooleyra értette :D
http://www.youtube.com/watch?v=mlVXFuE3AwQ
Na de most komolyan :D Synysterrel ugyanazt játszák ma el mint anno Kirk Hammettel.
Nem tudom itt is láttam pár kérdést-nincs kedvem előkeresni mert régiek-hogy az avenged innen-onnan lopott,nos ehhez nem fűznék kommentárt mert nem hallottam még az új albumot de ami a kommentek alatt ment a sevenfoldosok részéről az valami katasztrófa,szinte ugyanaz mint amit az ask.fm-es gyerek művelt.Gyerekek,ne legyetek már ennyire beszűkült látókörűek,nem csak az avenged létezik!
Kérdés alatt lehet ezen tárgyalni,véleményezni,én senkinek a pártján nem állok szóval nem kérek privátban anyázást :D
Tapping az egész :D :D :D Az egész szólóban párat pöttyent szinte semmi tapping nincs benne fiacskám :D
Úgy látom megérkeztek a fakezű netgitár virtuózok is akik tizenhatodba eltudnak játszani egy 200 hangos sweep pickinget 12 húron miközben harry pottert olvasnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!