Van valami Fall Out Boy-hoz hasonló banda? (az énekes hangja és a zenei stílus lenne a fontos)
Vagy esetleg ilyesmi: Papa Roach, Three Days Grace, Skillet, Rise Against, Nirvana, A Day to Remember, KoRn?
És ami nem annyira jön be: AC/DC, Bullet For My Valentine, Green Day, Linkin Park, Ramones, és bármilyen más disco/rap vagy olyan szám amit csaj énekel. De a FOB az örök kedvenc! <3
Ezekhez hasonlókat valaki tudna nekem írni? Thx!
Csekkold le a Black veil Bridest. Nekem az az örök kedvenc :D ja és a Three Door Down-t (azt hasonló a 3DG-hez) én még szeretem a Sleeping With Sirenst,a Story of The Yeart,a Fit For Rivalst és a Halestormot (bár ez utóbbi kettől csaj énekli,de brutál jó hangjuk van :D) szerintem érdemes megpróbálkoznod ezekkel a bandákkal ha még nem ismered őket.
Üdv:Mase.
Szia. Tudom ajánlani a Paramoret, amit bár csaj énekel, szerintem jó banda.
Alternaty rock. :D
My Chemical Romance Mindenképp.
De még ott van az All Time Low, Her Bright Skies, The Used, Trustcompany, Thousand Foot Krutch :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!