Miért ilyen arrogánsak az Avenged Sevenfold rajongói?
Előrebocsátom h nem én irkáltam a gyereknek én abszolút tartózkodom az ilyen nyelvezettől de még ha vulgárisan is de meg lett neki mondva a lényeg :D
Sajnos aki avengedes csak ilyen tapasztalataim voltak vele szemben ahogy fogalmazott a kedves úriember "alul művelt".Miért hiszik azt,hogy az avenged sz*rta a spanyol viaszt?Én dobolok,viszont Synysternél tényleg vannak ezerszer jobb gitárosok,példának egy pár videót:
[link] (tudom nem olyan nagy szóló a Bodomhoz képest de ezt improzta)
Legitározza a fél világot egy kézzel?Gyerekek kérlek,ezt biztos csak Rusty Cooleyra értette :D
http://www.youtube.com/watch?v=mlVXFuE3AwQ
Na de most komolyan :D Synysterrel ugyanazt játszák ma el mint anno Kirk Hammettel.
Nem tudom itt is láttam pár kérdést-nincs kedvem előkeresni mert régiek-hogy az avenged innen-onnan lopott,nos ehhez nem fűznék kommentárt mert nem hallottam még az új albumot de ami a kommentek alatt ment a sevenfoldosok részéről az valami katasztrófa,szinte ugyanaz mint amit az ask.fm-es gyerek művelt.Gyerekek,ne legyetek már ennyire beszűkült látókörűek,nem csak az avenged létezik!
Kérdés alatt lehet ezen tárgyalni,véleményezni,én senkinek a pártján nem állok szóval nem kérek privátban anyázást :D
Amikor valakit annyi támadás éri, mint ezt a zenekart, akkor a rajongói előbb-utóbb megvadulnak tőle.
Mindig ez van és természetesen minden rajongó táborban vannak hülyék. Nem kell ezért általánosítani
Komolyan mondom hihetetlen, hogy nincs jobb dolgotok mint mindig az A7X zenéjét, rajongóit stb fikázni:D De csak hajrá, saját magatokat járatjátok le.
Halkan megjegyezném, hogy minden rajongói körben vannak idióták + egyértelmű hogy mindenki a saját kedvencét védi (mint ahogy én is...) ;)
Arról már nem is beszélve, hogy az anti-A7X fanok is igencsak alpáriak tudnak lenni! És ahogy az első hozzászóló is mondta, nem kell általánosítani.
Erről ennyit
1.Én nem fikázom csak bizonyos fokig egyetértek azokkal akik fikázzák-joggal
2.Ilyen körülmények között nem lehet nem általánosítani,hogy csak rossz tapasztalatom van velük szemben
3.Hogy járatná le magát ha még a nevét sem ismered ? :D
Mindenki arrogánssá válik, ha őt, vagy az általa szeretett dolgokat bántják, ez teljesen érthető szerintem.
Én inkább azt nem értem, mikor valaki direkt bánt másokat, direkt odamegy ahol olyan emberek vannak akik szeretnek egy bizonyos dolgot, amit ő nem, és direkt ott hangoztatja a véleményét. Mindenkinek meglehet a véleménye, és szabadon ki is nyilatkoztathatja, de ez egyszerű bunkóság. Felesleges provokáció.
Ez olyan mintha keresnék egy mittudomén, éjjel nappal budapest fórumot vagy itt egy kérdést, ahol a rajongók beszélgetnek, és kifejteném nekik a véleményemet, hogy miért tartom szarnak azt a műsort. Vagy mintha elmennék a templom elé hergelni a hívőket, csak mert én evolúció párti vagyok. Megtehetném, de nem teszem, mert egyszerűen ostobaságnak tartom. Ilyet csak a primitív elme csinál.
Ha valamit utálok, és úgy érzem ki is kell nyilatkoztatnom, akkor azt a szűk baráti társaságomban teszem (feltéve hogy közülük senki sem szereti az adott dolgot) kulturált ember módjára, és nem a rajongók orra elé ordibálva.
Nevetségesnek tartom, mikor -akár a neten, akár személyesen- valaki direkt odamegy ahol rajongók vannak, és elkezd bomlasztani, provokálni. Egy darabig kedvére trollkodik, aztán mikor leoltják, még neki áll feljebb.
Nem is tudom eldönteni hogy az ilyen ember ennyire primitív, vagy ennyire szar az élete hogy ez örömöt okoz neki, vagy egyszerűen csak egy tizenéves kölyök. Akármelyik is, nekem nagyon nem szimpatikus.
#5 Szívemből szóltál!
Kedves kérdező, attól hogy nem tudjuk a neved még ugyanúgy lejáratod magadat. Unalmadban feldobtál egy ilyen provokatív kérdést, mert ezek szerint sajnos nincs jobb dolgod. De kívánom Neked, hogy ez legyen a legnagyobb örömöd az életben!
További szép napot! :)
De öcsém erről beszéltem,
"Kérdés alatt lehet ezen tárgyalni,véleményezni,én senkinek a pártján nem állok"
Most engem mi okkal szóltok le?És ha érdekel miért ilyen minden rajongó?Érdekelnek más emberek nézőpontjaik,eddig ezen a véleményen voltam,hogy általánosságba bunkók az avengedesek,így ne általánosítsak?Tegyetek ellene normális válaszokkal,egyébként szerintem a kérdésben nincs semmi olyan provokáló,még a nevemet is adnám hozzá.
És akik hivatásos kritikusok?Azoknak sincs életük?Ez már felháborító komolyan.Finoman kifejeztem Synysterről a véleményem,hogy hát igen..nem a legjobb.Max ennyi.
Egy ilyen kérdés után mégis mit vártál?:D
Aki szereti őket az "támadni" fog, aki nem szereti őket meg csak tovább erősíti az álláspontodat, de nem tudja mivel megindokolni a véleményét.
Én se szeretem pl. Justin Bieber-t, mégsem szólom le a rajongóit, mert azért legtöbbjüket nem a zenei ízlésük határozza meg (persze kivételek mindenhol vannak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!