Gitárnevet keresek. Szerinettek milyen nevet adhatnék a gitáromnak?
Figyelt kérdés
2014. jan. 17. 22:59
2/12 Vad-Ász válasza:
lánynév:
Melanie
Kurtis
*
fiunév:
Ton
Tom
Kurt
Joe
Joe Brown
Terence
3/12 Vad-Ász válasza:
az enyimet ugy hivják hogy:
Kurtis
4/12 anonim válasza:
Próbáld meg egy tulajdonságáról elnevezni. Az én gitárom pl így lett Gina, ugyanis pont annyira hozzám nőtt mint a személy, akiről kapta a nevét.
5/12 anonim válasza:
Az én akusztikusom Sandy. Az abból lett, hogy Fender -> Fendy -> Sandy/Sendy/ :D Az elektromosnak még nem találtam nevet.:/ :))
7/12 anonim válasza:
Esetleg Julis, Maris, Boris!!?? :D
8/12 sándorjános válasza:
Basszus, nekem még eszembe se jutott ilyesmi, ez ilyen perverzió, mint a péniszünk neve esetében? :D
Nem tudom... nekem basszusgitárom van, de ezek a nevek jutottak hozzá hirtelen eszembe:
Gyöngy/Pearl, Rostos, Pixel, Kántor, Judit, Heuréka, Yolo :D, Francsi/Francseszka, Európa, Pasztel, Thunder, Bone,
9/12 anonim válasza:
Lulu, Greace(Grész) Olivia.. Az én gitárjaimnak ez a nevük.
10/12 anonim válasza:
Az én gitárjaimnak vannak neveik, gyárilag adták, rövidíteni szoktam.
Az igaz, hogy kóstáltak is anno, de eszembe sincs valamilyen bugyuta nevet adni nekik.
Te egy Ferrarit elneveznél Ferinek?
Na mondjuk azért nem ennyire menők a hangszereim, de akkor is, van már saját nevük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!