Szerinettek jók a rajzaim? Érdemes folytatnom?
Mga,mtól csináltam mindet,persze a szereplőket láttam animékben.
15 vagyok
Gondolom lány vagy.
Nem rosszak. De kicsit inkább vázlatnak néznek ki.
Gyakorolj, még sokat kell fejlődnöd. Pár tanács: ne színezz össze vissza, mert úgy olyan mint ha egy 10 éves színezne. Próbálj úgy, hogy ne látszódjanak a vonalak, ha még ettől halványabb is lesz a szín. Tanulj meg árnyékolni, az rengeteget tud dobni egy rajzon. Használhatod az ujjadat(én azt jobban szeretem), vagy zsebkendővel is "elmaszálhatod". A kezdetnél ne határozott vonalakkal dolgozz, több vonallal csináld, mint ha színeznéd a vonalakat.. bocs a fura fogalmazásért. :DD
Ne csak anime szerűségeket rajzolj, újdonságokkal fejlesztheted magad!
Ha nem tudod mit rajzolj, van egy oldal: [link]
én itt szoktam keresgetni dolgokat, persze a google is megfelel erre :)
Nem vagyok egy anime rajongó, de aranyosak a rajzaid, és mindenképp folytasd! Magamon vettem észre, pár hónap alatt is lehet nagyokat fejlődni :)
Kíváncsi vagyok több rajzodra, úgyhogy ha gondolod küldhetsz párat priviben . :)
15/L
Köszönök minden választ,neked is utolsó,főleg a tanácsokért!
Grellt először grafittal árnyékoltam,úgy nagyon tetszett ,de elveszettnek tűnt a piros szín nélkül. Sajnos ezek a színesek nem maszálhatóak,pedig próbáltam :/ Esetleg tudnál maszálható színeseket ajánlani? (Márka)
Már csináltam 2 másik rajzot,ha szerzek fekete filcet,és befezem őket,de ha kész lesznek átküldöm őket ha szeretnéd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!