hát én nem tudom,hogy csak kihazsnálta-.. Mert van egy kép ahol közösen vannak.. És csak egy barátnak nem szokás a házban egyszáll polóban flangálni.. És Luke letagadta,hogy imserné. De akkor miért követi is ? És a többiek nem követik a csajt.. Meg vn egy kép ahol James szobájába fotozkodik a csaj.. És csak mindenki ismeri azt aki oda be teszi a lábát a házba... Előzőnek: Alexa egy lány akiről nem tudni,hogy Luke csaja vagy nm...
2014. febr. 26. 17:47
23/39 anonim válasza:
Nem tudja valamelyikőtök a Los Angelesi címüket? Napok óta keresem.
2014. márc. 4. 23:26
24/39 anonim válasza:
Utolsó, ez nehéz kérdés. Fanartot, levelet küldenél? Mert ha fanart, spammeld őket twitteren, taggeld be tumblr-ön. Jai és Luke sokat toszokta tumblin válaszolni, szóval...
2014. márc. 5. 21:29
25/39 anonim válasza:
Csak annyiról van szó, hogy meg szeretném nézni a környéket GoogleMaps-en :)
Látom hogy Twitteren terjed a cím DM-ben, de egyik rajongót sem ismerem, és nem merem tőlük megkérdezni így ismeretlenül.
2014. márc. 6. 01:03
26/39 anonim válasza:
Én kerestem google mapson hollywood környékén.. de volt olyan ház ami kiköpött olyan volt mint az ővéké,de a környék nem olyan volt és a tető se :(
2014. márc. 15. 16:12
27/39 anonim válasza:
Amúgy valaki elárulná nekem hogy hogyan van ekkora házuk? vagy az a ház eredetileg kié? vagy egyátalán honnan van?
2014. márc. 15. 19:15
28/39 anonim válasza:
Vettek.. De elvileg meg egy baratjuk is veluk lakik,Ronnie.. de ha lattal par vidit akkor lathattad,hogy van a haznak olyan resze ami toszta ures...
2014. márc. 15. 20:09
29/39 anonim válasza:
A Youtube baromi jól fizet. Amellett ott a sok-sok szerződés amit kötöttek, ott volt ugye a világ körüli turné. Ezekből már simán telik ilyen házra.
Ennek ellenére én nem vagyok biztos benne hogy megvették. Olyat is hallottam már hogy csak bérlik, mivel nem terveznek Amerikában letelepedni örökre.
2014. márc. 15. 20:27
30/39 anonim válasza:
27es vagyok..Ronnie rol tudok (Ronnie Diamond) ..en nagyon nagy JKS fan vagyok de en azt hittem hogy ez a haz Ausztraliaban van..nem gondoltam volna h az USA-ban van..amugy annyira gyonyoru az a haz *.*
Amugy sose tudtam h Ronnie ki nekik..elosszor azt hittem h koreografus mert mindenhova megy veluk
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!