Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Janoskians. Mit kell róluk tudni?

Janoskians. Mit kell róluk tudni?

Figyelt kérdés
(egy videójukat láttam, mindent amit tudtok róluk légyszíves írjátok le)

2014. jan. 9. 11:37
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
nekem Ari szimpatikus ( jó hát arianator vagyok..) és általa ismertem meg a fiúkat. Emlékszem,hogy első videom amit láttam tőlük az a talk dirty to me volt vagy az aksward train situations. Ès rögtön felfigxeltem rájuk. Tehát jai-t nem nagyon ismertem az előtt. De Arian atól nagyon bunkóság volt,hogy megcsalta Jai-t. A mahomiek..hát én egy kicsit bunkónak tartottam őket a szavazáskor. Meg Austin úgy nyert,hogy magára szavazott.Ès kb a fele szavazat a saját szavazata volt.. De utána beláttam,hogy mahomies-ok és az idoljuk nem annyira rossz. Meg amikor szakitottqk,akkor nem nagyon olvastam róla tweeteket.. Utána olvastam 1-2 nappal és nem akartam hinni a szememnek. De elvileg szeptember korül elterjedt twitteren egy kép ahogy jai valakit átolel a derekánál eléggé szerelmesen. Meg egy mégegy kép ahol egy lánnyal volt és a lány adott neki puszit. De szerintem láttad.. Az egész twitter tele volt azzal a képpel
2014. febr. 18. 19:31
 12/39 anonim ***** válasza:

Utolsó: Jai Ariana előtt sokkal többet volt a fiúkkal, nem akarok rosszindulatú lenni, de a csapatnak nem tett jót ez a kapcsolat. Amikor megjelent a red bullos tejes challenge videó, és mondták, hogy Jai azért nem szerepel, mert Arival van, azt hittem elsírom magam, annyira látszott a srácokon, hogy rosszul esett nekik. A szakítás óta Ariana még inkább úgy viselkedik, mint egy ötéves.

A mahomiekról annyit, hogy kölcsönösen segítettünk egymásnak. Itt voltak nekünk a szakításkor és amikor Jai nem volt olyan sokat a srácokkal. Mi pedig ott voltunk nekik, segítettünk megnyerni a versenyt. Austin nem magára szavazott, a fandomok szavaztak rá.

2014. febr. 18. 23:03
 13/39 anonim ***** válasza:
Én nem tudtam,hogy jai azért nem volt benne abba a vidibe.. Luke volt szerintem a legszomorúbb .. 2012 utolsó janoskians vidijébe mondja h jai nem tölti otthon a szilvesztert mert ari-nál van. És annyira rossz volt ezt hallani. Örülök is, hogy szakítottak. Ha ez lett volna tovább akkor itt kitört volna a 3. világháború :D
2014. febr. 19. 18:15
 14/39 anonim ***** válasza:

Igen jaj, nemrég néztem újra azt a videót.

Amúgy a legtöbb janoskianator örült, mikor szakítottak. És lám, azóta visszakaptuk a régi Jai-t:D

2014. febr. 19. 23:19
 15/39 anonim ***** válasza:
hát igen.. De a kisfiús sapkás jai-t leváltotta az irtó menő baseballsapis jai :D
2014. febr. 20. 14:39
 16/39 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon megváltozott a külseje:D Nyáron még bojtos sapikban és kötött pulcsikban járt, most meg...:D
2014. febr. 20. 23:14
 17/39 anonim ***** válasza:
hát igen.. Luke meg 2013 januárjában még a kis göndör hajúlukey volt.. év végére meg egy adonisz *-* hahahha
2014. febr. 21. 16:39
 18/39 anonim ***** válasza:
Olyan gyorsan változtak meg, csak kapkodtam a fejemet:D
2014. febr. 21. 21:32
 19/39 anonim ***** válasza:
Kb ja :D Hallottad az uj pletyit? Alexa es Luke.. Es Luke teljes mertekbe letagadja a csajt.Meg azt is letagadja,hogy ismeri vagy hogy beszelt vele.De a csaj bevallotta h csokoloztak meg meg nm tom..Nekem elegge unszimpi a csaj.Plaszti az egesz csaj..De ha ez tetszik Luke-nak akkor hagyj tetszen.. Csak elegge bunko a csaj meg szerintem kihasznalja luke-ot..
2014. febr. 24. 18:50
 20/39 anonim ***** válasza:

Hallottam, szerintem amúgy túlreagálja mindenki.

Luke (szerintem) a janoskianatoroknak tweetelte ezt, mindig kiraknak valami ilyen cukiságot. Aztán a közös acc-ra kiírták, hogy "5/5 single Janoskians ;)"

Gondolom ez a csaj meg kihasználta az alkalmat, hogy a figyelem középpontjába kerüljön. :)

2014. febr. 24. 20:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!