Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Janoskians. Mit kell róluk tudni?

Janoskians. Mit kell róluk tudni?

Figyelt kérdés
(egy videójukat láttam, mindent amit tudtok róluk légyszíves írjátok le)

2014. jan. 9. 11:37
1 2 3 4
 1/39 anonim válasza:
100%

Oten vannak. Legidosebb Beau Brooks 20eves ket occse van ikrek, Luke es Jai.

Masik ketto a barataik. James es Daniel.

Egyiknek sincs baratnoje.

Enekelnek, szoktak koncerteket adni, ahol altalaba kivalasztanak egy csajt a tomeg kozul, a fiukat letakarjak es amelyikre ramutat arrol lehuzzak azt amivel letakartak es ad egy szajrapuszit.

Nem fiu banda!

Jai es Ariana szakitottak, mert Jai feltekeny lett Justin B.re

Az ikrek kozul Luke-nak van szajpiercingje.

Szeretnek hulyeskedni.

Mind ki van gyurva es szeretik mutogatni a testuket:D boxerban.

Ausztraliaban - Melbourne a lakhelyuk. Oriasi hazuk van. Altalaba Beau vezeti a kocsijukat. Nem tudom hany van nekik:))

Brooks tesoknak az anyja neve Gina Brooks. Nagyon hasonlit Beaura!

Nevek kiejtese.:

Beau - Bo

Luke - Luk

Jai - Dzséj

James - Dzsémsz

Daniel - Deniel

Luke es Jai kozott 2perc van. Magassagra pedig 5cm

Most igy hirtelen ennyi, de sokat tudnek roluk meselni

2014. febr. 9. 15:47
 2/39 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! :)) "Nem fiu banda!" ezt nem értem inkább nem átlagos nem? :)
2014. febr. 11. 14:32
 3/39 anonim ***** válasza:
nem hívják nagyon magukat fiú bandának.. egyébként jai és arian nem jb miatt szakított. Mert elvileg Ari megcsalt Jai-t Nathan-nel .. De két variációja van a szakításuknak.. Nem tudni,hogy melyik az igaz.Ari és Jai is teljesen mást állít a szakításukról...Ari azt mondja azért szakítottak , mert Jai megfenyegette,hogy ha nem megy vissza hozzá akkor ország-világ előtt elmondja a titkait. Jia szerint meg azért szakítottak,mert Ariana megcsalta.. De mára már barátok.... Ja és ha szeretnél még valamit tudni akkor szívesen mesélek még :) xx
2014. febr. 16. 18:30
 4/39 anonim ***** válasza:
(előző vagyok )és a brooks testvéreknek van egy kutyájuk,Lala. Épp napjaikat a fiúk LA-ben töltik és ott van egy nagy házuk.. Egy pár vidijükben ez látszik is.. Jai szerepelt egy klippbe ami irtó jó : http://www.youtube.com/watch?v=N_YcD_yESk8 . Ha szeretnél még pár egyéb infót dobj meg egy üzivel :)
2014. febr. 16. 18:45
 5/39 anonim ***** válasza:

Szia!

A Jai-Ari ügyről annyit, hogy szerintem a megcsalásos volt igaz, mert utána együtt mutatkozott Nathannel. Amúgy, Ariana vissza akar menni Jai-hez, de ez tuti nem fog összejönni, az összes fiú megutálta. Nem is csoda. Kibírhatatlan egy lány.

És akkor a Janoskians:

Több csatornájukat megtalálod YouTube-on.

Janoskians: az eredeti csatorna, a legnézetebb videókkal.

JanoskianBlog: kiegészítő videók, vlogok.

DareSundays: kihívások, legtöbbször hányással:D

TwinTalkTime: Jai és Luke közös videókat készítenek.

Ezenkívül az AwesomenessTV takeovert forgatott velük. :)

Plusz, MazziMaz is csinált velük videókat.

A srácok sok merész videót csinálnak, mint az Awkward Train Situations, az Awkward Shopping Situations vagy a Creeping. Sok ehhez hasonló van, iszonyúan vicces. Ezen kívül a különböző kihívások, mint a 3l rainbow milk challenge, stb, stb. Ezeket mind megtalálod a fent leírt csatornákon.

De nem csak ilyenekből áll. Vannak tartalmas videóik is, ajánlom keresgélj.

És akkor a fiúkról bővebben.

Iszonyúan humorosak és aranyosak, a rajongóik a mindenük. Sok időt töltenek Twitteren (Jai: JaiBrooks1, Luke: luke_brooks, Beau: @BrooksBeau, Daniel: @danielsahyounie, James: JamesYammouni) igyekeznek mindenkinek válaszolni és minél több embert bekövetni. Kevés híresség áll közel ennyire a fandomjához!

Elég nehéz elcsípni őket az időeltolódás miatt, ahogy az előzők írták, ausztrálok. Este nyolctól hajnalig keresd őket, tapasztalom szerint akkor a legaktívabbak.

Ha bármire kíváncsi vagy, érdekességre, bármilyen infóra, írj nyugodtan! :)

Ooo, és azért mondják, hogy #notaboyband, mert nem tekintik magukat annak, a két dal ellenére nem énekesek. Bár Jai hangja elképesztő. :)

2014. febr. 17. 00:17
 6/39 anonim ***** válasza:

Ja és elvileg 22-én mennek New Yorkba :) Ez igaz amit az előző írt. Nagyon kedvesek és a fanjaik a mindenük. És Luke már kezdettől sem szerette Ariana-t. Egy-két példa,hogy miért is nem :

- Amikor Jia Ari-val beszélt és pl. Luke bemnet a szobába akkor kiküldte luke-ot, hogy nem rá tartozik,hogy miről van szó.

- Ariana a bandából csak Jai-t ismerte. Van a ,,Janoskiansblog,, csatornájukon egy vidi ahol james kikapja jai kezéből a telót és ari-nak magyaráz valmit. Majd jai visszaszerzi a mobilt és mondja : ,, Ez James volt. Ő is benne van a bandába ,, Én éppen Arianator vagyok, de én szerintem is a megcsalós az igaz. Arianatól nem épp áll távol a megcsalás..

2014. febr. 17. 16:47
 7/39 anonim ***** válasza:
Utolsó: amúgy szerinted nem szakította el kicsit a bandától Jai-t? Emlékszem még, hogy mindenki kevesellte az időt, amit Jai a srácokkal tölt, és őszintén szólva nekem is fura volt.
2014. febr. 17. 20:50
 8/39 anonim ***** válasza:
Eléggé elszakította ari jai-t.. Ès Jai mindent megtett Ariana boldogságáért,de a lány nem nagxon viszonyozta. Jai szerintem úgy tekintett , mint egy fiúra ,hogy ha valamit csettint akkor jai már ugrik is. És míg Jai a szakítást követöen alig aludt azon a héten .. Ezt tweetelte is.Ariana csak eennyit tweetelt erről: Worst day. (legrosszabb nap) és kész. És a jariana páros mostanába nagy téma volt , addig amig james nem közölte , hogy 5/5-en single-k.. Láttad azt a képet amit Jai kirakott twitterre,hogy fifázik és után 1-2 nap után Ari kirakott egy képet insatgramra ahol épp tv-t néz.. Jariana shipperek beindultak.. Mert észrevették,hogy a 2 kép az ugyanott készült.. (bocs aa regényért :) )
2014. febr. 17. 21:10
 9/39 anonim ***** válasza:
Meg a szakítás után Ari ennyit tweetelt meg : Mindig is az leszek akit az anyukám nevelt.. ( a többire már nem emlémkszem.)
2014. febr. 17. 21:14
 10/39 anonim ***** válasza:

Jai nagyon rosszul viselte a szakítást, emlékszem, hogy az összes fiú édes tweeteket küldött neki és támogatták őt.

Amúgy kb. az összes fandom mellénk állt, a mahomie-kkal azóta jó barátságban vagyunk, hiszen segítettünk Austinnak nyerni Ari ellen egy díjátadón.

Amúgy Jai-t jobban megviselte, mint Ari-t, ez egészen biztos. Nekem a kezdetektől unszimpatikus volt az a lány. Ahogy előttem írták, Jai a tenyerén hordozta, Ariana meg kiélvezte ezt.

(Előző előtti voltam:D)

2014. febr. 17. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!