Janoskians. Mit kell róluk tudni?
Oten vannak. Legidosebb Beau Brooks 20eves ket occse van ikrek, Luke es Jai.
Masik ketto a barataik. James es Daniel.
Egyiknek sincs baratnoje.
Enekelnek, szoktak koncerteket adni, ahol altalaba kivalasztanak egy csajt a tomeg kozul, a fiukat letakarjak es amelyikre ramutat arrol lehuzzak azt amivel letakartak es ad egy szajrapuszit.
Nem fiu banda!
Jai es Ariana szakitottak, mert Jai feltekeny lett Justin B.re
Az ikrek kozul Luke-nak van szajpiercingje.
Szeretnek hulyeskedni.
Mind ki van gyurva es szeretik mutogatni a testuket:D boxerban.
Ausztraliaban - Melbourne a lakhelyuk. Oriasi hazuk van. Altalaba Beau vezeti a kocsijukat. Nem tudom hany van nekik:))
Brooks tesoknak az anyja neve Gina Brooks. Nagyon hasonlit Beaura!
Nevek kiejtese.:
Beau - Bo
Luke - Luk
Jai - Dzséj
James - Dzsémsz
Daniel - Deniel
Luke es Jai kozott 2perc van. Magassagra pedig 5cm
Most igy hirtelen ennyi, de sokat tudnek roluk meselni
Szia!
A Jai-Ari ügyről annyit, hogy szerintem a megcsalásos volt igaz, mert utána együtt mutatkozott Nathannel. Amúgy, Ariana vissza akar menni Jai-hez, de ez tuti nem fog összejönni, az összes fiú megutálta. Nem is csoda. Kibírhatatlan egy lány.
És akkor a Janoskians:
Több csatornájukat megtalálod YouTube-on.
Janoskians: az eredeti csatorna, a legnézetebb videókkal.
JanoskianBlog: kiegészítő videók, vlogok.
DareSundays: kihívások, legtöbbször hányással:D
TwinTalkTime: Jai és Luke közös videókat készítenek.
Ezenkívül az AwesomenessTV takeovert forgatott velük. :)
Plusz, MazziMaz is csinált velük videókat.
A srácok sok merész videót csinálnak, mint az Awkward Train Situations, az Awkward Shopping Situations vagy a Creeping. Sok ehhez hasonló van, iszonyúan vicces. Ezen kívül a különböző kihívások, mint a 3l rainbow milk challenge, stb, stb. Ezeket mind megtalálod a fent leírt csatornákon.
De nem csak ilyenekből áll. Vannak tartalmas videóik is, ajánlom keresgélj.
És akkor a fiúkról bővebben.
Iszonyúan humorosak és aranyosak, a rajongóik a mindenük. Sok időt töltenek Twitteren (Jai: JaiBrooks1, Luke: luke_brooks, Beau: @BrooksBeau, Daniel: @danielsahyounie, James: JamesYammouni) igyekeznek mindenkinek válaszolni és minél több embert bekövetni. Kevés híresség áll közel ennyire a fandomjához!
Elég nehéz elcsípni őket az időeltolódás miatt, ahogy az előzők írták, ausztrálok. Este nyolctól hajnalig keresd őket, tapasztalom szerint akkor a legaktívabbak.
Ha bármire kíváncsi vagy, érdekességre, bármilyen infóra, írj nyugodtan! :)
Ooo, és azért mondják, hogy #notaboyband, mert nem tekintik magukat annak, a két dal ellenére nem énekesek. Bár Jai hangja elképesztő. :)
Ja és elvileg 22-én mennek New Yorkba :) Ez igaz amit az előző írt. Nagyon kedvesek és a fanjaik a mindenük. És Luke már kezdettől sem szerette Ariana-t. Egy-két példa,hogy miért is nem :
- Amikor Jia Ari-val beszélt és pl. Luke bemnet a szobába akkor kiküldte luke-ot, hogy nem rá tartozik,hogy miről van szó.
- Ariana a bandából csak Jai-t ismerte. Van a ,,Janoskiansblog,, csatornájukon egy vidi ahol james kikapja jai kezéből a telót és ari-nak magyaráz valmit. Majd jai visszaszerzi a mobilt és mondja : ,, Ez James volt. Ő is benne van a bandába ,, Én éppen Arianator vagyok, de én szerintem is a megcsalós az igaz. Arianatól nem épp áll távol a megcsalás..
Jai nagyon rosszul viselte a szakítást, emlékszem, hogy az összes fiú édes tweeteket küldött neki és támogatták őt.
Amúgy kb. az összes fandom mellénk állt, a mahomie-kkal azóta jó barátságban vagyunk, hiszen segítettünk Austinnak nyerni Ari ellen egy díjátadón.
Amúgy Jai-t jobban megviselte, mint Ari-t, ez egészen biztos. Nekem a kezdetektől unszimpatikus volt az a lány. Ahogy előttem írták, Jai a tenyerén hordozta, Ariana meg kiélvezte ezt.
(Előző előtti voltam:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!