Cliff Burton tényleg ki akarta rúgni Larsot a Metallicából a Master turné után?
Figyelt kérdés
Eddig egy helyen olvastam, de sehol máshol. Tudtok erről valamit?2013. dec. 27. 17:12
11/14 A kérdező kommentje:
Egyébként meg olvastam korábban egy cikket, ahol Lars leb*zizta Jamest. James pedig azt mondta Larsról sosem volt jó dobos. 2000 körüli playboy interjú.
Szóval nem lennék biztos benne, hogy nem ment volna bele.
2013. dec. 30. 10:19
12/14 anonim válasza:
Az 2001-ben volt, akkor utálták egymást. 86-Ben szerintem még legjobb haverok voltak. Angliában vettem a könyvet, szerintem nincs magyarul.
13/14 A kérdező kommentje:
Igen, abból az időből én sem emlékszem nagy balhéra köztük. Minden esetre érdekes, ha ez tényleg nyílt titok volt, akkor talán Larsnak is a fülébe jutott.
Már úgy sem derül ki...
2013. dec. 31. 08:16
14/14 anonim válasza:
Elmondom nektek hogy mivel Lars az egyik alapítója a Metallicának így őt egy basszeros soha nem emberkedhetne neki mert úgy kiba***a volna hogy lába nem éri a földet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!