Nem tervez valaki Arctic Monkeys koncertre menni az ősz során (mondjuk Münchenbe)?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy drága, de annyira esélytelen, hogy nálunk valaha koncertezzenek, és ahogy elnéztem, nem sok közeli helyen játszanak még idén... Akinek van rááldozni való 30 ezer forintja (kb. 13 ezer a jegy, és a kiutazás pedig 17), és lenne kedve, írjon!
Vagy esetleg tudtok jobb ötletet, közelebbi, olcsóbban megközelíthető koncertet?
2013. szept. 29. 12:50
1/1 anonim válasza:
és senki nem gondolta volna , hogy van rá esély , mégis ott lesznek a VOLT-on. yeyy.(kár , hogy én oda sem tudok eljutni ,Erdélyből.)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!