Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Véleményetek arról ha valaki...

Véleményetek arról ha valaki egyszerre Kpopper és Directioner?

Figyelt kérdés
Akárhányszor akartam beilleszkedni a Kpopperekhez, nem ment, hiába próbáltam követni őket ha meglátták hogy szeretem az 1D-t kitaszítottak. Miért nem kedveli egymást a két fandom? Hisz mindegyik zene mást képvisel. Én nagyon szeretem mindegyik felet, de nem akarok választani közülük, mit tegyek? Nagyon rossz érzés hogy attól amit szeretek elzárnak....Én azt sem értem hogy miért kell másokat lenézni, én szégyellem magamat az ő helyükben. :(

2013. dec. 23. 21:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én Directioner vagyok, imádom a Kpop-ot, és szintén imádom a Jrockot. Vanilyen.:D
2014. jan. 1. 18:40
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
A véleményem?:D Magasról tojok rá:D:D:D:D "meglátták hogy szeretem az 1D-t, kitaszítottak" Hááttööö... Szégyeljék magukat, hogyha csak ezért!! "nem akarok választani közülük, mit tegyek? " Hát akkor ne válassz, ilyen egyszerű az egész!!!:) Találsz te jobb barátokat náluk, nehogy már azért megtagadj valamit magadból, mert egy adott kis társaságba nem fogadnak be!!:) Majd lesznek valaki olyan értelmesebbek, akik elfogadnak mindenestől, amilyen vagy!!:)
2014. jan. 1. 18:47
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
*mármint akik nem aszerint barátkoznak valakivel meg ítélik el, hogy milyen zenét hallgat; és ha jó fej vagy, akkor bevesznek a bandába teljesértékű tagnak.
2014. jan. 1. 18:48
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

Kpop és az 1D két külön világ én is így voltam vele sajnos választanom kellett, mert kettő együtt nem működött bennem.

Az 1D-sek és K-pop-sok is utáltak ezért választottam (a kpop-ot) most csak egyik fandom utál (de azért titokban még szeretem őket csak nem kürtölöm világgá) :) talán te tanulsz a sztorimból remélem nálad jobb a helyzet ^^

2014. jan. 19. 13:47
 15/20 anonim ***** válasza:
Átétzem!! Én is Kpopper és Directioner vagyok,és el tudok szomorodni,mikor szinte undorodva néznek rám a kpopperek...
2014. febr. 1. 19:48
 16/20 anonim ***** válasza:
imádom a kpopot, és mellette 2 éve directioner vagyok. szerintem mindenkinek az egyéni dolga hogy kit és mit szeret:)
2014. márc. 22. 18:10
 17/20 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy az emberek többsége akik szeretik a 1D-t vagy a hasonló ,,tömegzenét" leszólják a Kpoposokat csak azért mert nem annyira ismert(amit persze csak ők látnak úgy). Nagyon más világ a kettő... A 1D rajongók rengetegen vannak, míg a kpoposok kevesen. Az ismerőseim 90%- a aki 1D vagy JB fan nagyon undorítóan beszélnek velem. Elég nehéz elvonatkoztatni, ha te éppen olyan vagy aki tényleg jófej és nincsenek előítéletei...
2014. ápr. 23. 23:55
 18/20 anonim ***** válasza:
Beliectioner(beliber es directioner) vagyok es elek-halok a kpop-ert.:D Justint es az 1D-t hamarabb szerettem, de mar a kpop a legfontosabb. Amugy nekem is nagyon rosszul esik hogy rengetegen megszolnak ezert. Tok mindegy milyen sracot mutatok, nekik az egy b..zi, meg Rain oppa-t is leb..ziztak a BTS-s oppakal egyutt, komolyan hanyok az ilyen eloiteletes emberektol!
2014. aug. 12. 16:34
 19/20 anonim ***** válasza:
még egy ekkora baromságot. miért kéne választanod? legyél már egy kicsit érettebb kérlek! én pl orange caramelt és red hot chili pepperst is hallgatok. most akkor akasszam fel magam, amiért mások szerint a kettő kizárja egymást?
2014. aug. 24. 23:17
 20/20 anonim válasza:
Én is kpopper vagyok, de ugyanakkor szeretem a 1D-t is,+ rendszeresen hallgatok más kategóriát is, ázsiait úgy mint angol,spanyol együtteseket,single számokat is. Ha van kedved beszélgetni, írhatsz itt :) 16L
2015. márc. 13. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!