Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Véleményetek arról ha valaki...

Véleményetek arról ha valaki egyszerre Kpopper és Directioner?

Figyelt kérdés
Akárhányszor akartam beilleszkedni a Kpopperekhez, nem ment, hiába próbáltam követni őket ha meglátták hogy szeretem az 1D-t kitaszítottak. Miért nem kedveli egymást a két fandom? Hisz mindegyik zene mást képvisel. Én nagyon szeretem mindegyik felet, de nem akarok választani közülük, mit tegyek? Nagyon rossz érzés hogy attól amit szeretek elzárnak....Én azt sem értem hogy miért kell másokat lenézni, én szégyellem magamat az ő helyükben. :(

2013. dec. 23. 21:37
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
77%
Egészségére! Amíg engem nem piszkál, addig azt csinál, amit akar!
2013. dec. 23. 21:43
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem az egész zenei fandom dolog lényege lenne, hogy nem ítélünk el másokat, mert mi se szeretnénk, ha elítélnének. Főleg a Kpopperek, őket sajnos nagyon sokan elítélik a zenei ízlésük miatt, igazán megbékélhetnének a te másik fandomoddal is, gondolom nem rájuk erőltetni akarod.

Ismerek olyat, akik Asking Alexandria (glam metál asszem) meg 1D fanok egyszerre. Én is hallgatok metált, screamo-t és Lana Del Rey-t is, mikor miéyen kedvem van, köze is akármi. A legjobb barátaim rapet, electrot meg techno-t hallgatnak, egyszer se mentünk még egymásnak.

Nem kell választanod, keress olyan embereket, akik nem tartják kizáró oknak a rajongásod, semmi beleszólásuk nincs abba, hogy te mit szeretsz. Esetleg próbáld meg addig kizárni a beszélgetésekből az egyiket, amíg a másik rajongóival beszélsz, én se a legjobb barátaimmal járok koncertekre.

2013. dec. 24. 00:05
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

szerintem azért van ez mert ugye a 1D is abba a körbe tartozik mint pl. Lady Gaga, Miley stb. akiket egy kpoper nem igazán szeret, sőt van aki kifejezett utálja. A 1D tömegzene. Ez van :/ Én sem bírom őket de én szívesen beszélgetnék vele fészen és írhatsz itt ha akarsz :)

17/L

2013. dec. 24. 08:15
 4/20 anonim ***** válasza:

veled*

előző voltam :)

2013. dec. 24. 09:43
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Az érzés, amikor rájövök, hogy a tőlem fiatalabbak már nem tudom miről beszélnek... Krvára öregszem :(
2013. dec. 24. 10:36
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarsz valamilyen uniformizált közösséghez tartozni, akik helytelen értékeket képviselnek, ráadásul még megkülönböztetőek és kitaszítóak? Hallgasd mindkét stílust, ha ez tetszik neked és barátkozz normális emberekkel.
2013. dec. 24. 14:18
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Kpop-on belül is sok fandom war van, nem tudom mennyire ismered a dolgokat, de ez azért elég köztudott, a hivatalos fandomokról és saesangokról, antifanokról nem is beszélve. A 1D-t azért elék sokan nem kedvelik, attól függetlenül, hogy kpoperekről vagy másokról van szó. Én úgy vagyok vele, hogy ha nem tetszik nem hallgatom, és ennyi:)Van barátnőm aki szereti őket, az ázsiai zenétől viszon nincs oda. Én nem jövök neki az idolokkal és ő sem erőlteti Justin-t és az 1D-t.

Szerintem nem baj, ha mindkét fandomba tartozol, csak ha kpopperrel beszélsz ne kerüljön gyakran szóba az 1D és fordítva.:)

Egyébként írj rám nyugodtan, ha gondolod, engem nem zavar:)

2013. dec. 24. 21:08
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

A Kpop nekem is bejön. Tapasztaltam sokszor,hogy ebben a csoportban kiutálják,azt aki mást is szeret. Ez van...

Szívesen beszélgetek veled én is.

18F

2013. dec. 27. 16:02
 9/20 anonim ***** válasza:
62%
Az Európai és Amerikai 1D fanok ha találnak egy koreai csapatot rögtön le 1D utánzatozzák. Nagyon sok kpopos videó alatt olvastam, hogy a csapat copyzza az 1D-t (ami nem igaz..főleg úgy, hogy a csapat sokkal hamarabb volt mint az 1D). Pl. a Shinee - Boys meet u klippje tényleg egy kicsit hasonlóra sikeredett mint a What makes you beautifulra, de a zene szerintem egyáltalán nem. Amúgy is sok banda van akiknek tengerparton játszódik a klippjük nem csak az övék játszódhat ott, de ha ezt meglátja egy 1D fan rögtön leszólják. Érted mindenhol azt látni, hogy őket copyzzák..ezért:D
2013. dec. 29. 18:05
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerre vagyok Kpopos és Directioner e mellett még Glambert és oda vagyok a metálért no meg a svéd popért. Ez van. De furcsa, mert én inkább pont olyanokat ismerek, akik egyszerre több irányzatot is kedvelnek. Embere válogatja.
2013. dec. 31. 01:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!