Véleményetek arról ha valaki egyszerre Kpopper és Directioner?
Hát szerintem az egész zenei fandom dolog lényege lenne, hogy nem ítélünk el másokat, mert mi se szeretnénk, ha elítélnének. Főleg a Kpopperek, őket sajnos nagyon sokan elítélik a zenei ízlésük miatt, igazán megbékélhetnének a te másik fandomoddal is, gondolom nem rájuk erőltetni akarod.
Ismerek olyat, akik Asking Alexandria (glam metál asszem) meg 1D fanok egyszerre. Én is hallgatok metált, screamo-t és Lana Del Rey-t is, mikor miéyen kedvem van, köze is akármi. A legjobb barátaim rapet, electrot meg techno-t hallgatnak, egyszer se mentünk még egymásnak.
Nem kell választanod, keress olyan embereket, akik nem tartják kizáró oknak a rajongásod, semmi beleszólásuk nincs abba, hogy te mit szeretsz. Esetleg próbáld meg addig kizárni a beszélgetésekből az egyiket, amíg a másik rajongóival beszélsz, én se a legjobb barátaimmal járok koncertekre.
szerintem azért van ez mert ugye a 1D is abba a körbe tartozik mint pl. Lady Gaga, Miley stb. akiket egy kpoper nem igazán szeret, sőt van aki kifejezett utálja. A 1D tömegzene. Ez van :/ Én sem bírom őket de én szívesen beszélgetnék vele fészen és írhatsz itt ha akarsz :)
17/L
Kpop-on belül is sok fandom war van, nem tudom mennyire ismered a dolgokat, de ez azért elég köztudott, a hivatalos fandomokról és saesangokról, antifanokról nem is beszélve. A 1D-t azért elék sokan nem kedvelik, attól függetlenül, hogy kpoperekről vagy másokról van szó. Én úgy vagyok vele, hogy ha nem tetszik nem hallgatom, és ennyi:)Van barátnőm aki szereti őket, az ázsiai zenétől viszon nincs oda. Én nem jövök neki az idolokkal és ő sem erőlteti Justin-t és az 1D-t.
Szerintem nem baj, ha mindkét fandomba tartozol, csak ha kpopperrel beszélsz ne kerüljön gyakran szóba az 1D és fordítva.:)
Egyébként írj rám nyugodtan, ha gondolod, engem nem zavar:)
A Kpop nekem is bejön. Tapasztaltam sokszor,hogy ebben a csoportban kiutálják,azt aki mást is szeret. Ez van...
Szívesen beszélgetek veled én is.
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!