Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Új Directioner vagyok. Nem...

Új Directioner vagyok. Nem értem mi az hogy Larry shipper vagy anti Larry shipper? Azt tudom, hogy Larry=Louis+Harry!

Figyelt kérdés

2013. szept. 11. 19:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát én nem vagyok Directioner, de nagyjából tudom miről van szó.

A shipping azt jelenti, hogy két embert el tudsz képzelni együtt, szereted őket együtt, szeretnéd őket együtt, sok formája van.

A ship az a párosítás, akit szeretnél együtt, stb.

Nos ez a Larry dolog is egy ship, a legtöbbet a két tag nevének összevonásából nevezik el.

Szóval nagyjából annyi, hogy aki Larry shipper, az el tudja őket képzelni együtt, szeretné ha együtt lennének. Aki meg antishipper az nem tudja elképzelni, nem szereti ezt a párosítást, nem lát köztük semmit.

2013. szept. 11. 21:44
 2/5 anonim ***** válasza:
igen Larry Stylinson Harry és Louis a régi időkből amikor még legjobb barátok voltak és állandóan együtt szerepeltek mindenhol és szivatták egymást. de aztán vagy nekik vagy a manegementnek elege lett abból hogy folyton melegnek állítják be őket ezért most tulajdonképpen mindig szeparálva vannak. hogy ki Larry Shipper és ki nem az igazából mind1. de nagyon aranyos kép, képregény vagy fanfiction vannak róluk a mai napig
2013. szept. 12. 19:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Louis és Harry legjobb barátok vagy többek. A Larry shipperek szerint szerelmesek, az anti-Larry shipperek szerint pedig csak barátok.
2013. szept. 13. 15:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi :*
2013. szept. 13. 20:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Harry+Loius=Larry :))
2013. szept. 14. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!