Csak engem zavar, hogy Mr Busta ellopta a Takcsapda logóját?
Figyelt kérdés
Vagy hogy is van ez? A Baj van (kb 20éves album borítóján) ugyan az a logó van ami Busta új klipjében?!2013. dec. 17. 16:02
2/9 anonim válasza:
A ciganyok mar csak ilyenek, en ezen mar nem csodalkozom...
3/9 anonim válasza:
Igazából a Tankcsapda is lopta mert a logó Amerikából származik de szerintem ne menjünk bele a részletekbe
4/9 anonim válasza:
Nem lopta tőlük, nem ők találták ki a logót... Mondjuk szerintem ez az egész mutatom a fukkot egy sz@ r...
5/9 norbe05 válasza:
Az a baj hogy csak a youtuben éltek és nem látjátok át ezt az egész zenei ipart.A logót nem lopta Zsolti ugyan úgy mint a Tankcsapda szabadon felhasználta mivel ez a "Fuck Off" logó nincs levédve így szabadon használhatja mindenki ugyan úgy mint a mixtapet.Ha beírod a google barátodba hogy Fuck Off rögtön kirak ezer ilyen logót.
6/9 anonim válasza:
Én szerintem magukkal csesztek ki ezzel a "lopással",mert szerintem az emberek nagy töbsége egyből Tankcsapdát vág rá. Azért lopás ez egy kicsit,mert tény,hogy nincs levédve,de ebben az országban a Tankcsapda által lett ismert. Ha én most veszek egy cuccot,amit nem én találtam ki,valakinek megtetszik,és vesz egy ugyanolyat én rá merném mondani hogy róllam koppintotta. Nem akarnám hogy nehordja,mert nekem volt elsőnek,de elkellee ismernie hogy az az én "kreativitásom" és "stílusom" miatt van rajta,mert ha én nem ismertetem meg vele,nem is tudna arról hogy van ilyen....ha meg igen azt már nehéz bizonyítani.
7/9 anonim válasza:
"Az a baj hogy csak a youtuben éltek és nem látjátok át ezt az egész zenei ipart."
Zenésznek nevezed ezt a basztát? szakadok :D
8/9 anonim válasza:
Nem csak téged zavar. Ez a "miszterbaszta" egy nullszériás senki a bandájával együtt.
9/9 anonim válasza:
Egy bemutató kéz a Tankcsapda által lett híres? Na ekkora hülyeséget ne mondj már, még akkor se ha elismerem a Tankcsapdát és utálom Basztát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!