Miért ilyen rossz a "zene" manapság? Hova tűntek a jó számok? Folyton csak a partizenék jönnek ki meg a gangnam style, LMFO számai, és ilyen egyhangú, semmi érzelem zenék. Miért? És csak engem zavar ez? 19/L
Pedig van jó zene. Ha egy kicsit körülnéznél, "aláásnád" magad a dolgoknak ahelyett, hogy ezen siránkozol, találnál jó dolgokat. Miért van olyan érzésem, hogy te a divatosat veszed csak észre?
No offense, nem akarlak megbántani, csak nekem ez tűnt fel rögtön.
> És csak engem zavar ez?
Engem is zavar. A mostani "zenék" többsége primitív, digitális zörejekből összerakott, eltorzított, ritmikusan csörömpölő sz*r. Számomra egyszerűen élvezhetetlenek, nem tudom megérteni, hogy másoknak miért tetszenek. Én az ilyen unalmas, üres, dallamtalan valamiket nem is nevezném zenének, inkább csak elektronikus zajnak.
> az egyes eseményeket is így utólag egy-egy számhoz kötöm
Én is. :) Néhány számmal régi emlékeket, hangulatokat tudok előhívni.
Van pár egészen furcsa összekapcsolódás is.
> a régi zenéket hallgatni meg nem lehet végtelenségig,
> mert egy idő után unalmassá válnak..
Azért elég sok régi zene van ám. :)
> a jó zenéket nem olyan könnyű megtalálni..
Én régebben azt csináltam, hogy elindítottam a DC++-t (hát igen, jó régen volt), letöltöttem 15-20GByte zenét, és elkezdtem őket kiválogatni. Mindegyikbe beletekertem, belehallgattam egy fél percre, és ha jónak tűnt, akkor félretettem. Miután rendesen meghallgattam a félretett dalokat, maradt belőlük olyan 8-12db. :) Viszont azok olyan zenék, amik tényleg tetszenek, és amik sokáig a kedvenceim voltak.
Szóval meg lehet találni a jó zenéket, de tényleg nem könnyű.
Vagy 1000 zenei stílus van a földön, ha nem tetszik amit a tv nyomat, lehet hallgatni mást: pl. gothic rock/metal, jazz, ebm, post-rock, neoklasszikusok. Tele érzelmekkel, fordulatokkal, újdonságokkal...
Kicsit kísérletezgess, ha a TV és diszkó zene sok volt én is így tettem és rengeteg új stílust ismertem, szerettem meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!