Kárpátiát mért nem játszák a rádióban?
Figyelt kérdés
Hogy lehet az hogy egy ismert, magyar zenekar számai még véletlenül sem hallhatóak a rádióban??2009. nov. 22. 21:07
41/45 anonim válasza:
Szerintem van sok olyan száma ami bőven beférne akármelyik rádiós listába. De aki Kárpátiát akar hallani, az a Lánchíd rádióra tekerjen, ott mennek számok tőlük.
42/45 anonim válasza:
Mert ha meghallod és nem elég jól mosták ki az agyad akkor nemzeti öntudatra ébredsz és az nem feltétlen jó.
Ezért jók az igazi rap-ek miszter baxtától ott nincs öntudat.
43/45 anonim válasza:
Igazából én sem tudom, mert vannak olyan zenéik is, amik nem csak "Vesszen Trianon".
Márpedig azt kéne Trianonnak.
Nem magyar az, akinek nem fáj Trianon.
Kárpátia<3
44/45 anonim válasza:
Mert nem szabad. Mondjuk én a kocsiba mindig Kárpátiát hallgatok, addig amig nem kell lehúzni az ablakot, valaki meghallja aztán fasiszta leszek. Amúgy úgy döntöttem, hogy cigány zenét fogok betenni és max.-on hallgatni füldugóba, senki nem mer majd nekem szólni senki sőt tisztelni fognak. De ha Kárpátiát hallgatnék minden bizonnyal felkerülnék a netre pl. nácivadászra, hogy fasiszta vagyok...
45/45 Flocke23 válasza:
még évekkel ezelőtt egy Erdélyi rádióban viszonylag sokszor raktak Kárpátiát,azon rádió mellett nőttem fel, és ott is szerettem meg az együttest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!