Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kárpátiát mért nem játszák a...

Kárpátiát mért nem játszák a rádióban?

Figyelt kérdés
Hogy lehet az hogy egy ismert, magyar zenekar számai még véletlenül sem hallhatóak a rádióban??
2009. nov. 22. 21:07
1 2 3 4 5
 11/45 Thurston ***** válasza:
19%
SZerintem meg mondanivalótól függetlenül egy rakás fos az egész zene. Majd ha a zene nem lesz egy ilyen primitív mocsok, akkor elhiszem, hogy a mondanivaló sem az. De egyelőre nekem úgy tűnik, hogy hatásvadász módon nulla munkával próbálnak nagy hallgatóságot szerezni.
2009. nov. 22. 22:27
 12/45 anonim válasza:
51%

22:15

egyetértek

2009. nov. 22. 22:55
 13/45 anonim válasza:
9%

Sajnos volt szerencsém egyszer egy koncertjükön ott lenni. Teli pofával szidják a zsidókat, a melegeket meg a cigányokat, és kartlengetnek a szinpadról. Ha ez ne fasiszta akkormi az, ecsém?

Jah és kösszi, de van érettségim, történelemből nem is középszinten éspolitológiát halgatok, ugyhogy tudom h miről beszélek.

Antimagyarnak sem nagyon tartom magam, szeretem Magyarországot és a magyarzenét is, de ez undorító.

2009. nov. 22. 22:55
 14/45 anonim ***** válasza:
91%

"Teli pofával szidják a zsidókat, a melegeket meg a cigányokat..." Hol itt a probléma? :) Fákk dö szisztem! Rákkendroll! :) Egyébként aki karlenget, az a náci. (Még ha volt is ilyen, a Szőnyeis Cock SParrer koncertbeszámoló olvasása óta kissé fenntartásokkal kezelem az ilyen írásokat, arról nem is beszélve, hogy bizonyos körökben még az is teli pofával való szidásnak minősül, ha teszem azt közlöd a delikvensel, hogy rosszul áll a frizurája.)

A rádióban pedig az tényleg rohadtul látszik, ahogy karlengetnek - gondolom - szín józanon. Szerintem egy-két hazai, khm... mondjuk úgy, hogy polkorrekt sztárzenészről is lehetne irkálni, hogy miket csinálnak részegen fetrengve a színpadon, őket mégis játsszák a rádiók.

Egyébként császár előd még a tévébe' is vót. Azza' nem vót semmi baj, mi?

Aki volt már ilyen koncin a politológusnak készülő úron kívül, írja már le, hogy tényleg csinálnak ilyet a zenekartagok? Mármint a karlengetést... vagy csak a legyeket hesegetik?

2009. nov. 23. 10:14
 15/45 anonim ***** válasza:
15%

Mert nem oda való...ez egy rétegzene (és szörnyű gagyi-szerintem-).

A rádiók arra valók, hogy könnyű, populáris zenék szóljanak benne, azoknak, akik mennek dolgozni, vagy ülnek a dugóban vagy munkahelyen szenvednek... Nem ilyen stílusú zenék kellenek oda, ez egyértelmű...szerencsére ezt a rádió készítők is tudják. Nekem se lenne kedvem ilyesmit hallgatni, ez a zene csak egy szűk rétegnek tetszik...a többség nem szívesen hallgatná végig a számaikat egy Britney és Madonna szám között. :)

2009. nov. 23. 12:00
 16/45 anonim ***** válasza:
96%

Én voltam koncerten, de nem láttam karlengetést, sem komolyabb zsidózást.

Ne keverjük a Lelkiismeret 88-cal! (ők már nyíltan kimondják a véleményüket)

Amúgy ha a Kárpátia olyan rossz lenne, akkor nem lenne évi 100 teltházas koncertjük, meg már ca. a 6. lemezük!

Talán mégis tudnak valamit. Halványan reménykedtem, hog a jobboldal által megvásárolt Klassz FM-en előfordulnak, de eddig még nem találkoztam velük.

2009. nov. 23. 12:53
 17/45 A kérdező kommentje:
A Szentkorona rádión nyomják, és k*rva jó számok mennek, az egyetlen igaz magyar rádió
2009. nov. 23. 15:09
 18/45 anonim ***** válasza:
100%

A rádiókba tényleg a pop zene kell, mert a Kárpátia, mondanivalótól és hozzáállástól függetlenül, tehát zeneileg, tényleg rétegzene. Gondolom pl. Tankcsapda sincs nagyon.

Viszont ezeket a rádiós valamiket sem kell túlértékelni. Azok is gagyik. Sőt, azok még a mondanivalót tekintve is gagyik. Kárpátia legalább csak zeneileg. Szerintem.

2009. nov. 23. 16:30
 19/45 anonim ***** válasza:
14%
Azért mert egy nagy rakás szar.
2009. nov. 23. 18:18
 20/45 A kérdező kommentje:
SEMMI FÉLE ILYESMI NINCS, KARLENGETÉS SEMMI, NEM ZSIDÓZNAK, NEM CIGÁNYOZNAK, AKI EZT ÁLLÍTJA AZ MÉG NEM VOLT KÁRPÁTIA KONCERTEN!!!
2009. nov. 23. 19:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!