Kárpátiát mért nem játszák a rádióban?
Hagyjuk már...
Attól mert valaki nem karlenget még lehet náci... tudni kéne a szó jelentését...
kedves válaszoló, azt hiszem nem sokára tanuljátok,7. tananyag.
Pontosan azért, amiért grind-gore metált sem. Rétegzene, kevesen hallgatják. Az is igaz, hogy nem színvonalas, de az én zenei ízlésem (már ha van) szerint a manapság játszott popszámok igen nagy hányada is pocsék, márpedig ezeket játsszák a rádióban.
Mindenesetre nem populáris, hanem rétegzene, ezért nem is fogják játszani, csak tematikus rádióban (nem tudom, a Szent Korona Rádió játssza-e, magam sosem hallgattam sem Kárpátiát, sem Szent Koronát)
Mindenesetre pl. Iron Maiden-t sem játszanak a rádióban, ami szerintem rendkívül igényes zene, de igazából ez engem nagyon nem zavar, pedig szeretem. Az országos kereskedelmi rádiók nagy tömegekhez szólnak, ezért populáris zenéket játszanak, hogy minél többen hallgassák. Ez nem az a kategória.
20:10
Igen, igazad van. Attól még lehet náci valaki, hogy nem lengeti a karját, mint ahogy lehet hülye az, aki politológiát hallgat, bár te ezt nem fogod tanulni sehol.
(Írtad, hogy mekkora fasiszták mert többek között karlengetnek, amire én írtam, hogy azok a nácik. Szóval abban is igazad van, hogy kéne ismerni a szó jelentését.)
Mindenki azt gondol amit akar! Mindenkinek megvan a maga véleménye. Emiatt a kérdés miatt meg össze is verekednétek?
Tény, hogy nem közkedvenc zenét nyomnak, de azért ha nem tudjátok mi megy a koncerten valójában. Ne írjatok olyanokat ami nem igaz. Én meghallgatom némelyik számukat, de nem imádom őket. Sőt koncertre sem mennék el és nem is védem őket! csak ennyi!
En egyszeruen IMADOM a KARPATIAT!
Mert nem ti csinaltok olyan szamokat mint a Karpatia?Nem tudtatok volna sztem!Szerintem ne szidjatok oket,mert sztem 100szor tehetsegesebbek,mint ti Karpatia gyulolok!Ugy hogy az lesz a legjobb ha elhallgattok,es birnatok azert valaszolni is a kerdesre,nem csak szidni egymast!
A kerdesre a valasz:Sztem azert nem jatszak,mert a Karpatiat sokan nem szeretik(akik nem igazi magyarok),de en mar hallottam sok szamukat a radioban,ugy hogy ne aggodj,jatszak,es meg remelem hogy sokaig jatszani is fogjak!
KARPATIA 4 EVER!!!
L/17
Szóval szerintetek több mondanivaló van egy basshunter számba mint egy Kárpátia igaz magyar szép zenében?
Gratulálok észkombinék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!