Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kárpátiát mért nem játszák a...

Kárpátiát mért nem játszák a rádióban?

Figyelt kérdés
Hogy lehet az hogy egy ismert, magyar zenekar számai még véletlenül sem hallhatóak a rádióban??
2009. nov. 22. 21:07
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

komolyan?? melyik rádióban??"

Nyugat Rádió, Szombathely.

2010. márc. 31. 20:31
 32/45 anonim ***** válasza:
A múltkor a másik szombathelyi rádió rendesen lejátszotta a Kárpátiát. Igaz, éjjel 2-kor, és azért nem egy vesszen Trianon típus szám volt, hanem egy szolidabb.
2010. márc. 31. 20:32
 33/45 anonim ***** válasza:
91%

zerintem egy nagyszeru zenekar, a mondanvaloja a fontos, nem tudom, hogy mi primitiv abban, hogy a magyar nemzetet ert igazsagtalansagokrol enekel, a szep magyar hazarol....

Komolyan, adjatok mar okot, hogy miert lenne primitiv....

Szoruljon mar beletek is egy kis nemzeti erzelem, a Karpatia nem rasszista, nem enekel mas nemzetek iranti gyuloletrol, NEM SZELSOSEGES...

En sem vagyok jobbik parti, eddig a Fideszt szerettem, meglatjuk most mi lesz...parttol es ideologiatol fuggetlenul a Karpatia szamai a magyar emberek szivehez szol...fogy a magyar, egyre kevesebben vagyunk, szetszorodva, hatarokon belul es tul, amerikaban, kanadaban mindenhol, nincs semmi osszetartas, tobbek kozott a Karpatia erdeme, hogy az emberek kezdenek kicsit elgondolkodni, es maga az, hogy tobb ezer ember a koncertjukon eggyut enekli a szep dalokat, es kozos erzelemmel jonnek oda: ez a szep dolog.

UI.: Primitiv Gyozike, Kozso meg bandaja....

2010. júl. 14. 10:42
 34/45 anonim ***** válasza:
100%

Először is, semmiféle karlendítésről szó nincs. Még egyszer sem láttam ilyet a koncerteken. A zsidó szó sem hangzott el még emlékezetem szerint. Egyébként pedig aki rasszistának tartja őket, annak megjegyezném hogy Petrás János, az énekes azt mondta a koncerten, mikor Szlovákiáról volt szó, hogy nem a szlovákok a rosszak, hanem a vezetőségük. Ezzel én is egyetértek. Olyan valóban volt hogy a melegekről beszélt. Kizárólag nyáron amikor azok a degeneráltak felvonulást tartanak. És az volt a felháborodás oka hogy többen a gyerekükkel együtt mentek ki erre a remek kis eseményre. Kérdem én, van aki szerint az hogy valaki a b*zik büszkélkedő "ünnepségére" viszik ki a gyerekeiket, azok normálisak? Hát milyen kép lesz abban a gyerekben? Hogy ez a jó? Idézésképpen..."Hagy döntse már el az a gyerek hogy akkor most anyatejet akar inni vagy apatejet by: Petrás János".

Na lényegtelen. Más ilyen jellegű kérdéseknél olvastam, hogy a Kárpátia a pénzért csinálja meg így meg úgy. Igen, ebben lehet valami, de mondjatok már egy zenekart aki csak úgy jókedvből megy fellépni, az nekik is költség ám. Odamenni, a roadokat fizetni, stb... Egyébként pedig a bevételt nem egyszer felajánlják alapítványoknak, szervezeteknek. Csak hogy egy példát említsek; a paralimpikonok kijutására a állam nagy ívben tett. A Kárpátia zenekar segített nekik egyáltalán kijutni a paralimpiára. Közben nem egy aranyérmesük lett. Amikor megérkeztek, az államtól kaptak baseball sapkát, reklámszatyrot, ceruzát, meg ilyen szintű dolgokat. Ezen azért érdemes elgondolkodni mielőtt valaki elkönyveli őket rasszistának meg nácinak.

A másik, elég sokan még akik szeretik a Kárpátiát azok is fogalomzavarban szenvednek. Ugyanis sokan a "hungarista" szót használják a Nemzeti érzelmű magyarokra.

A "hungarista" az aki nyilas. Pont.

Aki nemzeti zenét hallgat, szereti az országát, kiáll mellette, az nemzeti érzelmű.

Ennyi lett volna, 18éves fiú vagyok egyébként, és nem szélsőjobbos.

2010. szept. 28. 18:53
 35/45 anonim ***** válasza:
100%

Valamit elfelejtettem, sokan azt írják hogy primitív a zene, meg 3 akkordból áll stb...

Nos, én 2 hónapja gitározom és valóban nem túl nehéz őket eljátszani, de attól még nem kell lealacsonyítani a zenekart. Lehet azért van hogy más is eltudja játszani ne csak egy Alapi István. Szerintem semmi baj nincs a zenéjükkel, ütemes, jó a bass hangja, nem kell minden zenébe 5perces gitárszóló.

Egyébként pedig Petrás nyilatkozta hogy nem tinik akik most vettek hangszert a kezükbe, neki például 30éve van a kezében. Aki pedig kétségbe vonja az hallgassa meg Csiszér Levi szóló albumát, azon hallható valójában mennyire is tud gitározni.

http://www.youtube.com/watch?v=NQ4Is7_VeZ4

2010. szept. 28. 19:05
 36/45 anonim ***** válasza:
Az a baj veletek, hogy nem tudjátok elfogadni, hogy nem mindenki egyforma. Valaki szereti a Kárpátiát, valaki nem. De nem kéne egymást is fikázgatni az ízlése miatt. Én hallgattam régebben, de most szigorúan monoton csak Armin van Buurent hallgatok. Ennyi voltam.
2010. okt. 1. 18:34
 37/45 anonim ***** válasza:
Én nem is azt írtam hogy szeretni kell, pusztán a tévhiteknek mondtam ellent, saját tapasztalat alapján, mivel van aki csak vádaskodik és fogalma sincs a dologról. Egyébként pedig teljesen igazad van, és jó is hogy nem vagyunk egyformák, én pl. mindenevő vagyok hogy úgy mondjam, minden műfajból van amit kedvelek. Üdv!
2010. okt. 14. 20:49
 38/45 anonim ***** válasza:
22%

"Karpatia nem rasszista, nem enekel mas nemzetek iranti gyuloletrol, NEM SZELSOSEGES..."

Ááááá nem csak a kocerten ez szól:

...Hol vagytok Székelyek e földet bíztam rátok, elvették tőletek a mocskos oláhok!"

Aki volt már Kárpátia koncerten az tudja

2011. aug. 22. 23:02
 39/45 anonim ***** válasza:

A földet tényleg elvették tőlünk! Sőt az egész Tiszántúlt követelték. De még most sem nyughatnak, mert a hiányzó magyar helységnévtáblákat felszerelőket elviszik a rendőrök, míg ahol már törvényileg ott kellene lennie, ott is csak kínkeservesen szerelték fel őket (Bólyai-Babes egyetem). Az autonómiától meg félnek, mint a tűztől. Ezek után milyen jelzőt aggassunk rájuk?

Amúgy meg mosasd ki a füledet, mert bocskoros oláhokat énekelnek, és nem azt, amit te mondasz. Azt maximum a közönség énekli!

2011. aug. 22. 23:10
 40/45 anonim ***** válasza:

"Az a baj veletek, hogy nem tudjátok elfogadni, hogy nem mindenki egyforma. Valaki szereti a Kárpátiát, valaki nem. De nem kéne egymást is fikázgatni az ízlése miatt. Én hallgattam régebben, de most szigorúan monoton csak Armin van Buurent hallgatok. Ennyi voltam."

Nem az a baj, hogy valakinek nem tetszik, hanem az, ha valaki lefasisztázza őket!

2011. aug. 22. 23:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!