Kárpátiát mért nem játszák a rádióban?
"A kérdező kommentje:
komolyan?? melyik rádióban??"
Nyugat Rádió, Szombathely.
zerintem egy nagyszeru zenekar, a mondanvaloja a fontos, nem tudom, hogy mi primitiv abban, hogy a magyar nemzetet ert igazsagtalansagokrol enekel, a szep magyar hazarol....
Komolyan, adjatok mar okot, hogy miert lenne primitiv....
Szoruljon mar beletek is egy kis nemzeti erzelem, a Karpatia nem rasszista, nem enekel mas nemzetek iranti gyuloletrol, NEM SZELSOSEGES...
En sem vagyok jobbik parti, eddig a Fideszt szerettem, meglatjuk most mi lesz...parttol es ideologiatol fuggetlenul a Karpatia szamai a magyar emberek szivehez szol...fogy a magyar, egyre kevesebben vagyunk, szetszorodva, hatarokon belul es tul, amerikaban, kanadaban mindenhol, nincs semmi osszetartas, tobbek kozott a Karpatia erdeme, hogy az emberek kezdenek kicsit elgondolkodni, es maga az, hogy tobb ezer ember a koncertjukon eggyut enekli a szep dalokat, es kozos erzelemmel jonnek oda: ez a szep dolog.
UI.: Primitiv Gyozike, Kozso meg bandaja....
Először is, semmiféle karlendítésről szó nincs. Még egyszer sem láttam ilyet a koncerteken. A zsidó szó sem hangzott el még emlékezetem szerint. Egyébként pedig aki rasszistának tartja őket, annak megjegyezném hogy Petrás János, az énekes azt mondta a koncerten, mikor Szlovákiáról volt szó, hogy nem a szlovákok a rosszak, hanem a vezetőségük. Ezzel én is egyetértek. Olyan valóban volt hogy a melegekről beszélt. Kizárólag nyáron amikor azok a degeneráltak felvonulást tartanak. És az volt a felháborodás oka hogy többen a gyerekükkel együtt mentek ki erre a remek kis eseményre. Kérdem én, van aki szerint az hogy valaki a b*zik büszkélkedő "ünnepségére" viszik ki a gyerekeiket, azok normálisak? Hát milyen kép lesz abban a gyerekben? Hogy ez a jó? Idézésképpen..."Hagy döntse már el az a gyerek hogy akkor most anyatejet akar inni vagy apatejet by: Petrás János".
Na lényegtelen. Más ilyen jellegű kérdéseknél olvastam, hogy a Kárpátia a pénzért csinálja meg így meg úgy. Igen, ebben lehet valami, de mondjatok már egy zenekart aki csak úgy jókedvből megy fellépni, az nekik is költség ám. Odamenni, a roadokat fizetni, stb... Egyébként pedig a bevételt nem egyszer felajánlják alapítványoknak, szervezeteknek. Csak hogy egy példát említsek; a paralimpikonok kijutására a állam nagy ívben tett. A Kárpátia zenekar segített nekik egyáltalán kijutni a paralimpiára. Közben nem egy aranyérmesük lett. Amikor megérkeztek, az államtól kaptak baseball sapkát, reklámszatyrot, ceruzát, meg ilyen szintű dolgokat. Ezen azért érdemes elgondolkodni mielőtt valaki elkönyveli őket rasszistának meg nácinak.
A másik, elég sokan még akik szeretik a Kárpátiát azok is fogalomzavarban szenvednek. Ugyanis sokan a "hungarista" szót használják a Nemzeti érzelmű magyarokra.
A "hungarista" az aki nyilas. Pont.
Aki nemzeti zenét hallgat, szereti az országát, kiáll mellette, az nemzeti érzelmű.
Ennyi lett volna, 18éves fiú vagyok egyébként, és nem szélsőjobbos.
Valamit elfelejtettem, sokan azt írják hogy primitív a zene, meg 3 akkordból áll stb...
Nos, én 2 hónapja gitározom és valóban nem túl nehéz őket eljátszani, de attól még nem kell lealacsonyítani a zenekart. Lehet azért van hogy más is eltudja játszani ne csak egy Alapi István. Szerintem semmi baj nincs a zenéjükkel, ütemes, jó a bass hangja, nem kell minden zenébe 5perces gitárszóló.
Egyébként pedig Petrás nyilatkozta hogy nem tinik akik most vettek hangszert a kezükbe, neki például 30éve van a kezében. Aki pedig kétségbe vonja az hallgassa meg Csiszér Levi szóló albumát, azon hallható valójában mennyire is tud gitározni.
"Karpatia nem rasszista, nem enekel mas nemzetek iranti gyuloletrol, NEM SZELSOSEGES..."
Ááááá nem csak a kocerten ez szól:
...Hol vagytok Székelyek e földet bíztam rátok, elvették tőletek a mocskos oláhok!"
Aki volt már Kárpátia koncerten az tudja
A földet tényleg elvették tőlünk! Sőt az egész Tiszántúlt követelték. De még most sem nyughatnak, mert a hiányzó magyar helységnévtáblákat felszerelőket elviszik a rendőrök, míg ahol már törvényileg ott kellene lennie, ott is csak kínkeservesen szerelték fel őket (Bólyai-Babes egyetem). Az autonómiától meg félnek, mint a tűztől. Ezek után milyen jelzőt aggassunk rájuk?
Amúgy meg mosasd ki a füledet, mert bocskoros oláhokat énekelnek, és nem azt, amit te mondasz. Azt maximum a közönség énekli!
"Az a baj veletek, hogy nem tudjátok elfogadni, hogy nem mindenki egyforma. Valaki szereti a Kárpátiát, valaki nem. De nem kéne egymást is fikázgatni az ízlése miatt. Én hallgattam régebben, de most szigorúan monoton csak Armin van Buurent hallgatok. Ennyi voltam."
Nem az a baj, hogy valakinek nem tetszik, hanem az, ha valaki lefasisztázza őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!