"60-as, "70-es, "80-as évek Rock zenéit szeretitek?
Scorpions, AC/DC, Twisted Sister, Led Zeppelin, Heavy Metal stb. stb.
Nemet és kort írjatok! :)
Az utolsó válaszoló által említett három együttes szerintem is fantasztikus.
Black Sabbath: sokan őket tartják a heavy metal alapítójának.
AC DC: bennük az az egyedi, hogy a hangzásuk egyszerre rock 'n' rollos és metalos.
Metallica: nagyon komoly szólókat nyomnak a zenéjükben. Gyors számaik nagyon vadak. Ugyanakkor a lassú számaik könnyfakasztóak.
Az AC DC és Metallica számaik nehéz gitáron játszani.
De azért még megemlíteném Alice Coopert is, aki a shock rock királya (még Marilyn Manson is tőle tanult :)).
Jimi Hendrix is egy óriási jelenség.
Slayert is szeretem, akik letették a death metal alapjait.
Azért Marilyn Manson is ideillik, mert ő a 80-as évek végén kezdte el karrierjét. Bár őt 90-es évekbe sorolják, de akkor csak kibontakozott.
IMÁDOM, ÉLETEM ÉRTELME! nem tudnél ÉÉLNI nélkülük Guns N Roses, Metallica, KISS, Twisted Sister, Rolling Stones, Billy Idol, Alice Cooper, AC/DC, Aerosmith, Bryan Adams, Cinderella, Velvet Revolver, Scorpions, Queen, Red Hot Chilli Peppers, Meat Loaf, Elvis Presley, Survivor
Magyarból: Ossian, Kalapács, Tankcsapda(tudom ők 90es évek, de nincsenek elkanászodva), Omega, Moby Dick, Pokolgép, Republic, Máté Péter stb..
L/13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!