Mely rock/metál bandákat szeretitek?
néhány banda amiket szeretek: Three Days Grace, Bullet for my Valentine, Slipknot, Avenged Sevenfold, Breaking Benjamin, Seether, Skillet, Guns N' Roses...
ja és nem kérek olyan válaszokat, hogy pl.: "fúj, utálom a rockot" vagy ehhez hasonlóakat
Fúj, utálom a popot :D
Nightwish, Sonata Arctica, Hammerfall, Lordi, Finntroll, a régebbiek közül Gn'R, Helloween, Twisted Sister.
"Akkor miért soroltál fel egy rakás popbandát. Csak azt nem értem. D':"
Mert a legtobb rokker annyira sznob, hogy sertesnek veszik, ha valaki ravilagit: valojaban popularis, konnyen emesztheto, mar-mar divatos eloadokat hallgatnak. Mar ki lett targyalva tobbszor is.
A Three Days Grace-t én is nagyon szeretem,az egyik kedvenc együttesem.A Bullet-től is szeretek pár számot,szeretem még a 10 Years-t,Evanescence-t,Flyleaf-et,Green Day-t,Linkin Parkot,Nickelbacket,Paramore-t,Rise Against-et(de tőlük nem ismerek még sok számot),Story of the Year-t,Sum41-t,meg még jópár hasonló együttest:D
16/L
rock: Guns n Roses, The Pretty Reckless
metal: Sonata Arctica, Hammerfall, Helloween, Nightwish, Sabaton, Avantasia
Scar Symmetry, Eluveitie, Dalriada, Kamelot, Nightwish, Hammerfall, Sonata Arctica, Epica, Helloween
Bocs, nincs kedvem felsorolni az összeset :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!