Nektek nem hiányzik a nu metal korszak? Szerintem jobb volt, mint a mai "zenék" nagy része.
Figyelt kérdés
2013. nov. 26. 21:14
1/10 anonim válasza:
Továbbra is hallgasd azokat a zenéket!
2/10 anonim válasza:
Az is sz_r volt, csak te azon nőttél fel, azt szeretted meg. De az idősebbeknek hidd el, azok is sz_rok voltak.
3/10 A kérdező kommentje:
Kedves első meglesz nyugi. Második válaszolónak írnám,hogy részben igazat ír,az meg,hogy sz_r -e ízlés kérdése.
2013. nov. 26. 21:22
4/10 anonim válasza:
Apáink ugyanígy vannak a 70-es, 80-as évek rock zenéivel. :)
Ez csak azt jelenti, hogy mi is öregszünk. :)
5/10 anonim válasza:
Annyi númetál van, hogy tengert lehet vele rekeszteni. Ha mindent meghallgattad, és nem kötött le, hogy most is azt hallgasd, ideje tovább lépni.
"Innen már nincs vissza út, irány a jazz!" :)
7/10 anonim válasza:
hali!én most vagyok 19,és csak 4 éve ugrottam bele mélyebben a nu metál műfajba,tehát nem csak azok hallgatják akik azon nőttek fel.azt kell hallgatni ami kellemes a fülünknek,nem azt ami a divat.nem?
8/10 anonim válasza:
Na én pont ugyanazt tudom mondani, mint az előttem lévő! Nem sokára betöltöm a 19-et, régebben mindenféle sz@r zenét meghallgattam, az utóbbi 4-5 évben kezdtem el nu metal-t hallgatni, azóta más zenét szinte nem is hallgatok. Külösen a Linkin Park albumai tetszenek a legjobban (abból is főleg az első három).
9/10 A kérdező kommentje:
Utolsó egyetértek. :-) a 2012-es Living Things-et hallgattad már?
2014. márc. 3. 22:28
10/10 anonim válasza:
Boccs, hogy ilyen sokára válaszolok. Igen, hallgattam, a kedvenceim belőle burn it down, Lost in the echo, I'll be gone, In my remains. Várom a következő albumukat is, idén nyáron jelenik meg!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!