Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A harley benton e-gitarok...

A harley benton e-gitarok tenyleg rossz minoseguek?

Figyelt kérdés

2013. nov. 23. 18:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ne őrülj már meg, inkább olvasd el az egész mondatot. Nem, nem varázslók az ibanez gyárosai sem, nem tudnak 40ezerből egy profi gitárt kihozni.
2013. nov. 24. 18:47
 12/14 A kérdező kommentje:

Na akkor az. :)

Amit az egyik kerdesnel ajalntak, az 41000ft volt.

Tudnatok linkelni gitarokat, amik szerintetek jo minoseguek?

Koszonom!

Apam 60000 ft-nal tobbet nem nagyon akar kolteni ra.

2013. nov. 24. 20:12
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha csak gitárt szeretnél akkor ajánlom a Cort KX5-öt. Én már egy éve ezen játszok. 2. hangszernek vettem, mert beleestem ugyanebbe a "kezdőgitárnak jólesz az olcsó" helyzetbe. Megbántam. Amióta KX5-ön játszok, imádom azt amit csinálok. Rocktól Metálig mindent bir.

[link]

Ha viszont erősítőt és gitárt akarsz 60k-ból, akkor valami nagyon gagyi lesz. Spórolj és vegyél rendes cuccot.

2013. nov. 24. 23:10
 14/14 guitarfan777 válasza:
gondolj bele. ilyen araknal hogy tudnanak egy minosegi gitart csinalni?Nwkwm volt ilyen gitarom a falon jol mutatott
2015. júl. 19. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!