A harley benton e-gitarok tenyleg rossz minoseguek?
Igen :D
Rájöttem, hogy 90e Ft alatt nem érdemes gitárt venni. Én Vorsonnal kezdtem, hamar megutáltam, azt hittem, hogy a gitározást. Aztán adtam még egy esélyt, vettem egy Epiphone Standardet, és azóta imádok játszani :)
Magyarul: rossz hangszerrel hamara elmegy a kedved.
Én amikor játszottam egy harley bentonon olyan szinten szétvágták a bundok az ujjaim hogy utána egy hétig semmit nem tudtam csinálni.. és ha megnyomogatom még most is érzem.
A Harley maradjon meg a pöfögős Davidsonjainál, nem kell ide gitár (csak vicc, tudom hogy két más cég :D)
Utálom a kezdőgitár kifejezést.
Anno nekem is így vettek hangszert (akusztkusat, majd elektromosat is), hogy jó lesz "kezdőhangszernek". De ezt nagyon hamar kinövi az ember, utána vehetsz egy újat. Akkor már veszel egy "haladó" hangszert. Majd 1 év alatt ezt is kinövöd, és megint kell egy jobb, akkor talán már normális hangszer.
Tehát összességében jóval többet költesz, mintha egyből vennél egy már igen jó kategóriájú gitárt, és azt évekig sem cserélnéd le. És ráadásul ezeket az olcsóbb gagyikat eladni sem fogod tudni, mert a kutyának sem kell, maximum 5-10e forintért. Ha viszont egy drágábbat veszel, azon egyrészt sokkal nagyobb élmény játszani, másrészt ha úgy döntesz, hogy pályát tévesztettél, akkor találsz rá vevőt, és normális áron el tudod adni.
Tapasztalatból beszélek, ugyanígy kispóroltam(illetve a szüleim) a pénzt egy jobb hangszerből, és egy idő után abba is hagytam. Amikor megettem az első IGAZI gitáromat, akkor jöttem rá, hogy milyen hülyeség volt egy ócskával kezdeni.
Igazabol karacsonyra szeretnek e-gitart.
Apam baratja a harley bentont ajanlja, mert neki is olyan van.
En neztem velemenyeket harley bentonrol...nem valami biztatoak.
Az egyik kerdes igy szolt: harley benton vagy inabez (vagy nemtudom hogy kell leirni)
Mindenki az inabez markat javasolta.
Szerintetek?
Ibanez
Hát, ártól függ, azért olcsón ők sem tudnak nagyot alkotni, de a Harley Bentonnál mindenképp jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!