Valami kemény zenét amit az exnek küldhetnék?
Figyelt kérdés
Valami hasonló mondanivalója legyen mint ennek.: http://www.youtube.com/watch?v=czgwN-z9YtU
Ha külföldi akkor magyar felirattal de magyar szám is lehet. A lényeg hogy "többé nem kellesz, rájöttem milyen vagy" zene legyen, ne ilyen búcsúzós. De azért trágár ne legyen. :)
Köszi
2013. szept. 28. 16:11
2/12 anonim válasza:
Én nem küldenék neki a helyedben semmit, ugyanis abból simán leveszi, hogy még mindig rajta pörögsz. Mellesleg engem rohadtul nem érdekelne, ha az exem bármit is küldözget nekem, legfeljebb letiltanám a p*csába, hogy hagyjon békén.
3/12 anonim válasza:
Tessék itt van egy: http://www.youtube.com/watch?v=yz0u_-xGie4&oq=kubalibre%20&g..
Bár ez néhol elég trágár.
4/12 anonim válasza:
Minek akarod rongyosra alázni magad? Én nem tenném az tuti a helyedben.
5/12 anonim válasza:
Egyébként egyet értek, k*rvára nevetséges a kérdésfelvetésed, ne haragudj. Az ilyen kérdésekkel menj át a szex, szerelem topikba, ugyanis színvonalában oda illik.
6/12 A kérdező kommentje:
Jaj, bocsánat ha valaki felháborodott ezen, de számomra meg az a szánalmas hogy olvasni nem tudtok! A kérdésre válaszoljatok, nem kértem véleménynyilvánítást, ha ehhez nincs ennyi eszetek akkor meg tipli...
2013. szept. 28. 16:54
7/12 A kérdező kommentje:
Egyébként meg elmondanám hogy ő van folyamatosan rám kattanva, hiába mondtam neki egy hónapja hogy szálljon le rólam folyamatosan hív, azért akarnék már valamit hogy szálljon le rólam!!! Mivel engem nem érdekel, már mással ismerkedem.
2013. szept. 28. 16:56
8/12 anonim válasza:
Ha valaki szükségét érzi elmondani az exének, hogy nem kellesz, mert rájöttem, milyen vagy, az igenis azt jelenti, hogy még kattog rajta. Ha leszarnád, akkor leszarnád és kész vagy max. megmondanád neki, hogy kopjon le, mert idegesít, de hogy ezért külön arra vedd a fáradságot, hogy zenét keress és linkelj neki, ez bizony arra utal, hogy túráztatod magad rajta. Egyébként ez az egész kb. olyan 12 éves szintre vall.
9/12 A kérdező kommentje:
Nem vitatkozok egy olyannal aki nem képes felfogni amit írok. Ez meg 5 éves szintre vall. Ja és nem utolsó sorban a legkevésbé sem érdekel egy olyan "nagyokosnak" a véleménye, aki jobban tudja hogy én mit érzek.
2013. szept. 28. 17:12
10/12 anonim válasza:
Edda - Fuss,fuss csak el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!