11/19 anonim válasza:
Imádom 15L jaj és nem olvastam a szent johanna gimit...
12/19 anonim válasza:
13/19 anonim válasza:
Nem szeretem, hanem inkább imádom; 15 éves vagyok és lány; életemben nem olvastam még azt a Szent Johanna Gimit vagy mit; a Beatles zenéje nélkül nem tudnám elképzelni a világot. Ennyi.
14/19 anonim válasza:
igen, az életem részévé vált :)
22/l
15/19 anonim válasza:
Igen, 16 éves múltam nem rég, eddig azt sem tudtam, hogy abban a pocsék tinikönyvben megemlítik a Beatlest is. :)
Hála apukámnak ezen a zenén nőttem fel és teljes mértékben hozzám nőtt. Az elején, a "lázadó gyerek" énem mindig azt mondta, hogy ééééén nem hallgatok olyan zenét, amit az apám szeret, mert az olyan régi. De valójában minden számot kívülről fújtam és szeret(t)em.
16/19 anonim válasza:
igen,szeretem :) és nem olvastam még a szent johanna gimit :D 13/L
17/19 anonim válasza:
Olvastam az SZJGt, (szerintem tucat könyv...) előtte pár héttel ismertem meg a Beatlest, de még véletlenül sincsenek összefüggésben!!!
19/19 anonim válasza:
Egyik legjobb! Imádom, szeretem! 15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!